Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

FC Voluntari se întăreşte pentru sezonul următor de Casa Liga 1. Ilfovenii au anunţat trei transferuri

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20736492/1/fc-arges-fc-voluntari-etapa-28-liga-1.jpg

FC Voluntari a încheiat sezonul trecut pe locul 4, în play-off-ul Ligii 1 şi a jucat finala Cupei României. Ilfovenii vor să repete performanţele din sezonul abia încheiat şi au adus trei jucători pentru a întări lotul. 

Prelungirea contractului lui Liviu Ciobotariu a dat de înţeles ca FC Voluntari are planuri mari pentru noul sezon din Casa Liga 1. Vineri au fost anunţate transferurile lui Octavian Vâlceanu ( 25 de ani), Mihai Răduţ (32 de ani) şi Salvatore Marrone (21 de ani). 

Octavian Vâlceanu evoluează pe postul de portar şi a venit liber de contract de la Gaz Metan Mediaş, după ce s-a despărţit de medieşeni, din februruie 2022 din cauza problemelor financiare de acolo. Acesta a mai evoluat în Casa Liga 1 şi la Academica Clinceni.

Mihai Răduţ vine de la echipa Aris Limassol, din Cipru. Acesta a mai evoluat pentru FC Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu-Jiu, Astra Giurgiu, Hatta Club (Emiratele Arabe Unite), Lech Poznan (Polonia) şi FCSB, cu care a câştigat titlul în 2014 şi Cupa României în 2011.

Salvatore Marrone vine de la echipa de Liga 2, Csikszereda Miercurea Ciuc. Fundaşul stânga a mai evoluat la Academica Clinceni şi Dunărea Călăraşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele