Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

FC Botoşani anunţă venirea fostului fotbalist Vasile Gheorghe

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21346445/1/ghe.jpg

FC Botoşani anunţă numirea fostului fotbalist Vasile Gheorghe în funcţia de preparator fizic al echipei.

Anterior în acest sezon, V. Gheorghe, în vârstă de 38 de ani, a făcut parte din staful tehnic al grupării Universitatea Cluj.

FC Botoşani rămâne fără victorie în Superliga. Patronul i-a făcut analiza lui Alexa. ”Am rămas surprins de el ca om şi ca antrenor”

 

FC Botoşani are un start de sezon extrem de modest. Cândva o echipă cu pretenţii la play-off, gruparea moldavă e acum pe ultimul loc, cu 0 victorii şi 6 remize în primele 12 etape.

Dan Alexa a preluat banca tehnică, dar încă e aşteptată prima victorie. Ce e drept, FC Botoşani a arătat bine cu FCSB, mai ales pe final de meci.

Patronul Valeriu Iftime şi-a exprimat opinia despre parcursul lui Alexa la echipa sa.

”Alexa? Am rămas surprins de el ca om şi ca antrenor, dar trebuie să văd şi rezultatele. Eu cred că poate, că am ales bine, dar totul depinde de rezultate până la urmă, asta e viaţa antrenorilor. Nu găsesc o listă a antrenorilor cu licenţă Pro care să fie promovată, la care să am acces mereu, să văd care e pregătirea, mereu se duce vorba din gură în gură prin impresari.

Anul trecut am greşit. În 2022 nu am adus niciun fotbalist bun. După ce spunea Marius Croitoru părea simplu, dar nu era aşa. Am avut nişte transferuri nereuşite, apoi a trebuit să fac curăţenie, acum am jucători de calitate, dar toate energiile sunt afectate când eşti pe uiltimul loc. Toţi jucătorii au o stare de inconfort care complică situaţia. 

Dan are un discurs bun, cu FCSB am avut o repriză în care am jucat bine, aproape că i-am dominat”, a declarat Iftime, pentru cei de la Playsport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele