Ultima oră
Emma Răducanu s-a calificat în turul trei la Wimbledon, în urma unei victorii confortabile Emma Răducanu s-a calificat în turul trei la Wimbledon, în urma unei victorii confortabile
EXCLUSIV VIDEO | Favoritul lui MM Stoica pentru postul de selecţioner al României, în cazul plecării lui Edi Iordănescu. „Şumudică, Mutu, Chivu sau Reghecampf?" EXCLUSIV VIDEO | Favoritul lui MM Stoica pentru postul de selecţioner al României, în cazul plecării lui Edi Iordănescu. „Şumudică, Mutu, Chivu sau Reghecampf?"
Verdict halucinant dat de Adrian Porumboiu! Ce notă a primit Felix Zwayer din partea fostului arbitru Verdict halucinant dat de Adrian Porumboiu! Ce notă a primit Felix Zwayer din partea fostului arbitru
Adversarii pe care i-ar putea întâlni România în preliminariile Cupei Mondiale din 2026. Cum arată urnele în acest moment Adversarii pe care i-ar putea întâlni România în preliminariile Cupei Mondiale din 2026. Cum arată urnele în acest moment
Târnovanu, Şut şi Olaru, titulari în Supercupă? "Ei i-au cerut permisiunea lui Edi să plece mai repede" | VIDEO EXCLUSIV Târnovanu, Şut şi Olaru, titulari în Supercupă? "Ei i-au cerut permisiunea lui Edi să plece mai repede" | VIDEO EXCLUSIV
Mihai Stoica a numit cea mai bună echipă din grupa României. "Mult peste" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cea mai bună echipă din grupa României. "Mult peste" | VIDEO EXCLUSIV

Favorita la câştigarea EURO 2024, distrusă după calificarea chinuită din optimi: „Am vrut să sparg televizor! Cum să joci aşa?” | EXCLUSIV

EURO 2024 Publicat pe luni, 22:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21651280/1/anglia-slovacia-uefa-euro-2024-30-06-2024.jpg

Echipa naţională a Angliei a învins duminică, la Gelsenkirchen, scor 2-1, echipa naţională a Slovaciei, în optimile turneului final Euro 2024. Englezii s-au calificat în sferturi, unde vor înfrunta Elveţia.

La Gelsenkirchen, slovacii au dominat prima repriză, fiind echipa cu ocaziile. În minutul 5 Hancko a trimis puţin pe lângă poartă, iar în minutul 25 Slovacia a deschis scorul. Ivan Schranz a înscris din pasa lui Strelec, reuşind cel de-al treilea său gol la acest turneu final.

Englezii au devenit mai insistenţi în atac abia la încheierea primei părţi, iar în minutul 49 au înscris, prin Foden, din pasa lui Trippier, însă golul nu a fost validat de VAR pentru poziţia de ofsaid a marcatorului.

În minutul 52 şutul lui Harry Kane a fost deviat în corner de Vavro, însă slovacii au fost aproape de 2-0 trei minute mai târziu, când Strelec a trimis de la centrul terenului şi l-a prins pe Pickford ieşit din poartă, dar balonul s-a scurs pe lângă bară şi a ieşit în afara terenului.

Kane a ratat incredibil în minutul 77 şi englezii au rămas fără şut pe poartă în meci. Declan Rice a trimis în bară, în minutul 81, iar echipa lui Southgate a dat lovitura în minutul 90+5, când Bellingham a egalat din foarfecă.

Meciul a intrat în cele două reprize de prelungiri, iar nou intratul Toney a dat pasa de gol din care Kane a înscris cu o lovitură de cap. A fost minutul 91 când Anglia a preluat conducerea, iar slovacii nu au mai reuşit să revină.

Bogdan Cosmescu a analizat prestaţia Angliei şi a distrus-o în direct la emisiunea EURO SHOW. Cosmescu nu înţelege cum o echipă precum naţionala „Celor Trei Lei” poate practica un fotbal atât de slab.

„Am vrut să sparg televizorul când a egalat Jude Bellingham. Cum să joci aşa cu o echipă de 1,5 miliarde. Cum să joci în halul ăsta? Cum, după ce faci 2-1, dintr-o deviere, tu îi scoţi pe Kane şi pe Bellingham şi joci 5-4-1.

Stilul ăsta de joc mi se pare intolerabil şi sper din adâncul sufletului ca nu cumva să câştige Campionatul European, ceea ce nu ar fi imposibil, ţinând cont ce echipă are.” , a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele