Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Fără peluză şi antrenor, Adrian Mititelu a scos din lot un jucător de bază. UPDATE: Reacţia ”juniorului”

FC U Craiova 1948 Publicat de Tudor Moisa pe 15 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21315545/1/mit.jpg

Un nou episod cu Adrian Mititelu în prim plan. După ce a schimbat doi antrenori în decurs de câteva săptămâni şi a avut un scandal de proporţii cu Marius Şumudică, patronul de la FCU Craiova a decis să îl dea afară din lot pe Yassine Bahassa, chiar înainte de partida contra Dinamo.

UPDATE: Adrian Mititelu Jr. a dat mai multe detalii despre situaţia lui Yassine Bahassa, despre care a precizat că a fost scos din lot pentru partida cu Dinamo, care va fi în această seară, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro!

Motivul: pentru că a întârziat câteva zile la reunirea echipei. A încălcat, astfel, jucătorul regulamentul de ordine interioară al FC U Craiova.

Nu este o excludere din lot. Din cauză că Bahassa a venit cu câteva zile întârziere la reunirea echipei, s-a luat decizia că nu va face parte din lotul cu Dinamo. A venit cu 3 zile mai târziu. A fost plecat în ţara natală, probabil în Franţa şi nu a venit la data stabilită.

Este o abatere şi aceasta a fost măsura luată. Şi noi suntem liberi să ne facem lotul cum vrem pentru meci. Bahassa îşi va redresa comportamentul şi sunt convins de lucrul acesta. Nu trebuie să ai antecedente sau să fii un om problematic ca să lipseşti de la reunirea echipei. Este pur şi simplu o abatere, plus că nu avea zilele necesare de pregătire pentru a face parte din lot.

Bahassa a discutat cu staff-ul tehnic, cu directorul sportiv. Nu este mai important decât meciul de astăzi, că Bahassa a întârziat 3 zile. Suntem siguri că îşi va reveni şi că nu va continua şi cu alte abateri. Momentan, nu l-am amendat”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru Fanatik.


Astfel, Mititelu complică şi mai mult situaţia echipei sale, care nu are parte de sprijinul peluzei şi este în continuare fără antrenor.

Conform Prosport, Bahassa a încălcat regulamentul de oridine interioară al clubului, dar motivul exact nu este cunoscut.

Yassine Bahassa este cotat la 700.000 de euro pe site-ul Transfermarkt şi a evoluat doar în ligile inferioare din Franţa înainte să ajungă în România.

Pentru olteni, francezul are 5 goluri marcate în 50 de partide.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri