Ultima oră
VIDEO | Towers Hamburg - UBT Cluj 67-103. Recital făcut de ardeleni în BKT EuroCup VIDEO | Towers Hamburg - UBT Cluj 67-103. Recital făcut de ardeleni în BKT EuroCup
CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo CSM Oradea – VK Novi Belgrad 9-15, în grupa A din Liga Campionilor la polo
Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa” Daniel Pancu şi-a explicat gestul incredibil din timpul meciului de la tineret cu Elveţia. ”Cred că a şi ajutat echipa”
VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport. S-a deschis scorul în partida Spania - Serbia
VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate VIDEO | ”Mă felicit că am făcut alegerea fericită”. Louis Munteanu e mândru de deciziile luate
Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans Fosta înotătoare paraguayană Luana Alonso, participantă la JO de la Paris, şi-a făcut cont pe platforma OnlyFans

Fanii FCSB-ului visează frumos! Reacţie în cazul transferului lui Nicolae Stanciu

FCSB Publicat astăzi, 19:44
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21802778/1/nicolar-stanciu-fcsb.jpg

FCSB, prin patronul Gigi Becali, a anunţat, în urmă cu câteva zile, că îşi doreşte să îl aducă pe Nicolae Stanciu la FCSB în iarnă! Internaţionalul român a fost legitimat la campioana României în perioada 2013-2016, în tricoul căreia a bifat 136 de partide în care a reuşit să marcheze 33 de goluri şi a livrat 24 de pase decisive.

Fostul selecţioner al naţionalei României - Cosmin Contra este antrenorul lui Nicolae Stanciu la Damac din vara anului 2023 şi consideră că Gigi Becali nu îi poate oferi jucătorului un salariu asemănător celui oferit de cei din Arabia Saudită.

Nicolae Stanciu, la FCSB?

Din spusele lui Giovanni Becali însă, căpitanul naţionalei României poate ajunge la FCSB dacă va decide să se întoarcă în ţară, chiar dacă are doar 31 de ani. Giovanni este convins că Stanciu ar face faţă fără probleme în SuperLiga României şi că, dat fiind nivelul pe care îl arată acum, poate juca bine chiar şi peste câţiva ani, la 35-36 de ani.

De ce nu? Stanciu este un jucător care, în campionatul nostru, poate să joace şi la 35-36 de ani. Nu are o înălţime de nu ştiu cât, nu are nişte pulpe de nu ştiu ce, dar are o inimă de leu. Are inimă de leu şi cunoaşte jocul, se bate corp la corp cu urangutani, fundaşi de o alură că te şi sperii de ei”, a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik.

Nicolae Stanciu, performanţe majore la FCSB

Nicuşor Stanciu a ajuns la FCSB în 2013 şi a petrecut trei ani la formaţia bucureşteană. În această perioadă, căpitanul naţionalei şi-a trecut în palmares şase trofee: două titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi o Supercupă.

33 de goluri în 136 de meciuri sunt cifrele lui Stanciu la FCSB. De-a lungul carierei, fotbalistul de 31 de ani a mai evoluat la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, Anderlecht, Sparta Praga, Al-Ahli, Slavia Praga, Wuhan Three Towns şi Damac.

Pentru naţionala României, Stanciu a bifat 76 de selecţii şi a marcat 15 goluri.

Stanciu joacă la Damac de un an 

Referitor la experienţa pe care o are la Damac, pentru care joacă din septembrie 2023, după transferul de la formaţia chineză WH Three Towns, când a fost achiziţionat pentru 2.5 milioane de euro, în acest sezon a adunat şapte meciuri şi a oferit o pasă decisivă.

În total, are pentru arabi 36 de partide, şase goluri şi opt pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele