Ultima oră
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României.„Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României.„Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat
Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi

Fabio Grosso a fost numit oficial antrenor al echipei Olympique Lyon

Olympique Lyon Publicat pe 16 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38300/21317192/1/grosso.jpg

Olympique Lyon a oficializat, sâmbătă, numirea italianului Fabio Grosso în funcţia de antrenor principal al echipei profesioniste începând de luni.

Fabio Grosso a fost primul internaţional italian care a îmbrăcat tricoul echipei Olympique Lyon, cu 78 de meciuri în toate competiţiile între 2007 şi 2009.

Fostul fundaş revine la club şi a semnat un contract până la 30 iunie 2024, cu posibilitatea de prelungire a contractului pentru un sezon suplimentar.

În cariera de antrenor Grosso a mai lucrat la echipa Primavera a lui Juventus Torino, la AS Bari, Hellas Verona, Brescia, FC Sion şi Frosinone.

mail-share icon Email
viewscnt

Olympique Lyon

Ultimele articole Toate articolele