Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă a găsit principalul vinovat pentru ceea ce se întâmplă la Dinamo. ”Cea mai mare greşeală asta a fost”

Dinamo Publicat pe 3 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21481249/1/fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-sc-dinamo-1948-sa-superliga-superbet-02-02-2024.jpg

FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă.

O nou înfrângere pentru Dinamo, care a ajuns pe ultimul loc în clasament, după victoria lui FC Botoşani cu Poli Iaşi, şi e tot mai aproape de retrogradare pe zi ce trece. 16 puncte în 24 de meciuri au reuşit să adune ”câinii” în acest sezon.

Željko Kopić şi-a mai adăugat un meci pierdut pe banca lui Dinamo şi a ajuns la 5 înfrângeri şi 2 victorii în 7 partide din Superlig. 

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Vasile Miriuţă a vorbit despre situaţia lui Dinamo şi e de părere că aducerea lui Kopic a fost o mare greşeală făcută de conducătorii ”câinilor”. Antrenorul a criticat şi transferurile făcută în acestă iarnă de formaţia bucureşteană.

”Cu tot respectul pentru Kopic, dar cea mai mare greşeală a fost aducerea lui, ca să rămâi în Liga 1. Trebuia pus un antrenor român, care cunoaşte bine campionatul, asta e prima greşeală. A doua greşeală e că au adus câţiva jucători, cum ar fi Neagu, de la Bălţi, păi vrei să te salvezi cu jucători de la Bălţi, din Moldova?

Cine conduce acolo? Cine face transferurile? Ca să te salvezi trebuie să aduci trei, patru jucători bombă. Nu au adus! Nu acum trebuiau căutaţi jucătorii, de prin septembrie, să zicem începutul lui octombrie, când vezi unde eşti. A fost ca atunci când te prinde iarna şi n-ai gaze şi îngheţi în casă, cam aşa şi Dinamo.”, a declarat Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele