Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

EXCLUSIV VIDEO | Reacţia oficialului de la Rapid, după ce Marius Şumudică a fost prezent în „Giuleşti”. „Face anumite comentarii”

Rapid Publicat pe 8 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21695938/1/profimedia-0841660619.jpg

Viorel Moldovan a vorbit despre situaţia tensionată de la Rapid, în acest start de sezon, şi a fost întrebat despre prezenţa lui Şumudică la meciul cu Sepsi.

Rapid a remizat, scor 2-2, cu Sepsi, în etapa a patra din Superligă. Formaţia din Giuleşti a ajuns la doar trei puncte în primele patru jocuri, iar situaţia nu este deloc roz. În finalul partidei, galeria a strigat: "Demisia".

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Viorel Moldovan a recunoscut că jocul echipei bucureştene este sub aşteptări. Oficialul a fost cumpătat în momentul în care a fost întrebat despre prezenţa lui Marius Şumudică la meciul cu Sepsi.

„Pe Rapid nu o caracterizează acest joc. Normal că suntem supăraţi, frustraţi, pierdem suporterii. Dacă noi vom continua de aceeaşi manieră, vom juca cu stadionul gol.

Deja la tribuna 1 au fost puţine persoane comparativ cu altă dată.

(n.r. Te deranjează faptul că Şumudică a venit la meci?) Nu, de ce să mă deranjeze? Că face anumite comentarii, că este analist, şi eu am fost înainte, şi eu făceam înainte. Este problema lui. Este liber să spună orice”, a spus Viorel Moldovan, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele