Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

EXCLUSIV VIDEO | Ce o aşteaptă pe România în partida contra Belgiei. „Au fost foarte multe comentarii negative! Încă e un scandal care mocneşte legat de asta”

EURO 2024 Publicat pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21638135/2/profimedia-0740552098.jpg

Belgia întâlneşte România într-un duel ce face parte din a doua rundă a grupei E de la Campionatul European de Fotbal 2024.

  • Partida va avea loc cu începere de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe PrimaSport.ro.

Belgia a pierdut surprinzător în primul meci, scor 1-0 cu Slovacia, după un meci şters făcut de Kevin De Bruyne & compania. Belgienii au nevoie de victorie pentru a rămâne în cărţi pentru calificarea la turneul final.

De cealaltă parte, România a produs surpriza la care puţini se aşteptau. „Tricolorii” au obţinut cea de-a doua victorie din istorie de la un Campionat European, în faţa Ucrainei, scor 3-0. Golurile naţionalei noastre au fost reuşite de Nicolae Stanciu, Denis Drăguş şi Răzvan Marin.

În urma unei intervenţii telefonice la EURO Show, Mircea Rednic a dezvăluit că atmosfera din jurul naţionalei Belgiei nu este deloc una bună. „Puriul” a vorbit despre dezamăgirea belgienilor în legătură cu neconvocarea lui Courtois şi cu improvizaţiile nereuşite ale antrenorului, în meciul pierdut cu Slovacia.

„Aştept reacţia jucătorilor belgieni, pentru că ei au intrat cam pe vârfuri. Chiar am zis, nu m-am bucurat că Belgia a pierdut, pentru că ştiu reacţia lor după înfrângere, au fost foarte multe comentarii negative. În primul rând la adresa antrenorului, încă e un scandal care mocneşte legat de neconvocarea lui Courtois.

La meciul pe care l-au jucat cu Slovacia, antrenorul a făcut foarte multe improvizaţii, care nu i-au ieşit şi nu a fost iertat deloc. Mai mult ca sigur vor avea o reacţie pozitivă pentru că au calitate, au o echipă foarte bune şi sunt sigur că altfel vor aborda meciul cu România”, a declarat Mircea Rednic, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele