Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1. Aldair, gol de la 45 de metri!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

EXCLUSIV | Soluţie inedită pentru poarta Voluntariului la barajul cu Dunărea Călăraşi: ”Sunt pregătit să intru”

FC Voluntari Publicat pe 28 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20222332/1/caparco.png

Alessandro Caparco a povestit, în exclusivitate pentru Look Sport, felul în care a ajuns să fie antrenor de portari la FC Voluntari, formaţia care va disputa barajul pentru menţinerea în Liga 1 cu divizionara secundă Dunărea Călăraşi.

Caparco a fost contactat de preşedintele ilfovenilor, Ioan Andone, iar răspunsul său a venit spontan, fără să negocieze salariul pe care îl va câştiga, deoarece este o activitate pe care o face din pură plăcere.

De asemenea, fostul goalkeeper a spus în glumă că se simte pregătit să intre în poartă dacă va fi necesar în barajul cu Dunărea Călăraşi.  

”Dacă e nevoie, sunt pregătit să intru în barajul cu Dunărea Călăraşi (n.r. – râde). Nu mă gândeam, când jucam, că o să fiu antrenor cu portarii, dar când m-am lăsat îmi era dor de teren, de mirosul de iarbă.

M-a sunat Ioan Andone, dar nu m-am gândit nici măcar o secundă, am zis că vin antrenor cu portarii. Nu m-au interesat banii, nimic. Nu văd asta ca pe o meserie, merg la antrenamente cu plăcere. Asta cred că se vede. S-a deschis această uşă de antrenorat şi sunt foarte fericit.”, a declarat Alessandro Caparco, antrenorul portarilor de la FC Voluntari, invitat la Look Sport Live.

Ajuns la 37 de ani, Alessandro Caparco a evolutat în cariera sa de portar în România pentru echipe precum ASA Târgu Mureş, Poli Iaşi, Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi. Portarul italian şi-a făcut junioratul al Juventus şi FC Torino.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele