Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

EXCLUSIV | Ioan Andone e gata să revină pe bancă: "Ar fi ceva extraordinar! Aş lăsa funcţia de preşedinte la Voluntari"

FC Voluntari Publicat pe 24 iul 2020
mail-share icon Email

Ioan Andone, recent promovat în funcţia de preşedinte al clubului Voluntari, nu ar spune "nu" unei colaborări cu Mircea Lucescu, la Dinamo Kiev.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19431049/1/ioan-andone-lucescu.jpg

Invitat la emisiunea Look Sport LIVE, Ioan Andone a fost întrebat dacă i-ar plăcea să fie secundul lui Mircea Lucescu la noua sa echipă, iar experimentatul tehnician a dat răspunsul pe loc.

"Păi, dacă ar avea nevoie, aş pleca din preşedinte la Voluntari. E ceva extraordinar să lucrezi cu nea Mircea, tot timpul ai de învăţat. Dar nu se pune problema. Nea Mircea are echipa lui. Îi cunosc, care au fost la Doneţk cu el, vorbitori de rusă. Sunt convins că o să îşi facă un staff ca lumea, pentru că o să aibă lupte mari cu Şahtar Doneţk", a declarat Ioan Andone, la Look Sport LIVE.

Ajuns la 60 de ani, Ioan Andone s-a retras din antrenorat, iar în ultimii doi ani a fost manager la FC Voluntari, pentru ca în această lună să fie trecut în funcţia de preşedinte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele