Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

EXCLUSIV | Fotbalistul remarcat după FC U Craiova - FCSB: ”A fost magician!”

FCSB Publicat pe 17 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21258493/1/fcsb-fc-u-craiova.jpg

FCSB a trecut uşor de FC U Craiova, în direct la Prima Sport 1, scor 3-1. La finalul întâlnirii, în emisiunea Fotbal Show, Viorel Moldovan a făcut analiza confruntării şi a numit fotbalistul care a ieşit cel mai mult în evidenţă. Din punctul de vedere al fostului mare internaţional, cel mai bine s-a mişcat Darius Olaru.

Deşi a fost schimbat în prima repriză, din cauza unor probleme medicale, mijlocaşul a atras atenţia lui Viorel Moldovan, care l-a numit ”magician” pe fotbalistul FCSB-ului.

Lipsa sa din teren s-a văzut în repriza a doua, a apreciat Moldovan, FCSB având ceva mai mult de tras pe faza de construcţie, în faţă.

A fost cel mai bun jucător de pe teren în prima repriză, păcat că s-a accidentat şi fost schimbat. A fost magician! Când nu a mai jucat el, parcă i-a lipsit ceva în jocul FCSB-ului”, a spus Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FCSB, 3-1 cu FC U Craiova  

FCSB a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-1, formaţia FC U Craiova, într-un meci din prima etapă a Superligii. FCSB este noul lider al clasamentului primei ligi.

Prima repriză a meciului de la Tg Jiu a avut ritm şi a arătat o echipă a FCSB cu poftă de joc. Bucureştenii au deschis scorul în minutul 8, prin David Miculescu, care a înscris din cornerul executat de Florinel Coman. În minutul 16 Florinel Coman a fost faultat în careu de portarul Robert Popa, Coman a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 17. Robert Popa a avut o intervenţie extraordinară la şutul de la distanţă al lui Djokovic (min. 43) şi prima repriză s-a încheiat cu FCSB în avantaj, 2-0.

În minutul 56 Târnovanu a avut şi el o intervenţie de excepţie la lovitura de cap exepdiată de Aurelian Chiţu, iar în minutul 60 Andrei Cordea i-a pasat lui Edjouma în careu şi acesta a majorat avantajul oaspeţilor la 3-0.

În minutul 75 Sidibe a redus din diferenţă dintr-un penalti acordat pentru un fault comis de Djokovic, în careu, asupra lui Chiţu.

  • FC U CRAIOVA: R. Popa - Compagnucci, Paramatti, Danny Henriques, Mascarenhas - Dr. Albu (Vl. Pop 81), V. Achim – Baeten (Sidibe 65), Bahassa (Jibril Ibrahimi 83), Van Durmen (S. Asamoah 46) – A. Chiţu. ANTRENOR: Florin Drăgan
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic – Djokovic (Lixandru 90+4), Şut, Olaru (Edjouma 45) – Miculescu (V. Gheorghe 70), Al. Băluţă (Ovidiu Popescu 70), Fl. Coman (Cordea 46). ANTRENOR: Elias Charalambous

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele