Ultima oră
Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor Carlos Alcaraz s-a calificat la Turneul Campionilor
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul

EXCLUSIV | Florin Gardoş, despre momentul când a fost aproape să se lase de fotbal. "Îmi era jenă să mai depind de părinţi"

Special Publicat de Tudor Moisa pe 8 sep 2023
mail-share icon Email

 

 

 

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21309280/1/florin-gardos.png

Florin Gardoş, unul din protagoniştii ultimei mari performanţe europene a FCSB-ului, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Prima Sport.

  • Interviul în format intergral se găseşte aici!

Lucrurile nu au fost dintotdeauna roz pentru fostul internaţional român. Acesta a recunoscut că la începutul carierei a fost foarte aproape să renunţe la fotbal şi doar insistenţele tatălui l-au făcut să continue.

"Am început fotbalul în oraşul natal, Satu Mare. Aveam un prieten foarte bun care începuse la juniorii Olimpiei şi m-a convins şi pe mine să merg.

Sincer, nu, iniţial a fost o joacă (n.r. dacă a simţit că va deveni fotbalist profesionist), a început să îmi placă, dar n-am excelat la capitolul încredere.

Abia după ce am ajuns în liga a doua am început să cred cu adevărat că pot ajunge la un nivel mare.

Foarte grea (n.r. prima experienţă departe de casă). Am plecat în probe cu Sportul Studenţesc la 18 ani şi mi-a fost greu să mă adaptez. Am şi plecat după două săptămâni." a povestit Florin Gardoş. 

 

upă ce am terminat liceul m-am gândit serios să renunţ, nu aveam perspective, aveam salariul mic şi îmi era jenă să mai depind de părinţi. Noroc că tatal meu a insistat să continui. 


mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele