Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

EXCLUSIV | FCSB şi CFR, vizate şi ele de eşecuri ruşinoase? ”Vom avea umilinţe peste umilinţe în Europa! Categoric! Nu batem pe nimeni”

FCSB Publicat pe 19 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21260285/1/fcsb-cfr-cluj-meci-arena-nationaka.jpg

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut analiza fotbalului românesc în urma eşecului înregistrat de Farul cu Sheriff Tiraspol (1-0 în tur, 0-3 în retur). Fostul conducător consideră că România trebuie să se aştepte la eşecuri şi mai dure, ruşinoase, în compania unor formaţii din Malta sau Luxemburg.

În acelaşi timp, Dragomir nu le dă mari şanse în acest sezon nici FCSB-ului şi CFR-ului, care vor lua startul în Conference League. Într-o intervenţie în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, a dat de înţeles că nici ele nu pot spera cu prea multe şanse la grupele europene.

Suntem mai slabi de atât, de şapte-opt ani de zile nu s-a făcut nimic pentru fotbalul românesc! Sugerez conducerii ţării să dea 250 de milioane de euro pentru tot sportul de echipă, să finanţeze centrele de copii şi juniori, selecţie din toată ţara, comune, sate, medicamentaţie, terenuri bune, profesori bine plătiţi şi bine pregătiţi! Dacă se va face asta, în viitorii şapte-opt ani s-ar putea să avem fotbal.

Dacă nu, nici cu Malta şi Luxemburg nu ne vom bate în viitor! Nu suntem la coada Europei, nu suntem nici în coada Europei, nu existăm! Puteţi să-mi daţi trei jucători care fac preluări cum făceau Dinu, Lucescu, Hagi, Dobrin?

Vom avea umilinţe peste umilinţe în Europa! Categoric! Nu batem pe nimeni!”, a spus Dumitru Dragomir în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Fotbalul românesc, la pământ? Vasile Miriuţă: ”Noi ne-am uitat la ăştia, la Sheriff... dacă dădeam peste Dinamo Zagreb, ce făceam?”

România a rămas fără echipă în Liga Campionilor şi în acest sezon. Din turul 1 a ieşit Farul din cea mai importantă competiţie dedicată cluburilor, după 0-3 în returul cu Sheriff Tiraspol, echipa lui Gică Hagi urmând să joace, de acum, direct în Conference League. În cazul în care ar fi trecut de moldoveni, Farul era sigură, cel puţin, de play-off-ul Conference League, la un pas de grupele europene.

Vasile Miriuţă, fostul antrenor al CFR-ului, a declarat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că, dacă ar fi fost formaţia din Ardeal sau FCSB în locul Farului, atunci în această vară s-ar fi făcut transferuri bune şi, astfel, ar fi avut şanse să treacă în turul 2 al Ligii Campionilor, să elimine din competiţie Sheriff Tiraspol.

Dacă era FCSB sau CFR Cluj în locul Farului, ar fi investit în transferuri! Nu ştiu exact ce buget are Farul, dar în loc să aduci 10 jucători, mai bine iei trei buni. Ei ştiu mai bine, cei de la Farul, dar nu te poţi prezenta aşa în Europa, nu ai cum!

Noi ne-am uitat la ăştia de la Sheriff.... dacă dădeai peste o echipă din Belgia sau de Dinamo Zagreb, ce făceai?”, a spus Vasile Miriuţă în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele