Ultima oră
VIDEO | FTC Budapesta - Gloria Bistriţa 32-28. Ardelencele au fost conduse la 8 goluri în prima parte VIDEO | FTC Budapesta - Gloria Bistriţa 32-28. Ardelencele au fost conduse la 8 goluri în prima parte
Probleme mari de lot la FCSB! Trei jucători sunt OUT pentru partida cu Gloria Buzău Probleme mari de lot la FCSB! Trei jucători sunt OUT pentru partida cu Gloria Buzău
Cu Horaţiu Moldovan şi Daniel Boloca titulari, Sassuolo a obţinut un succes zdrobitor în Serie B Cu Horaţiu Moldovan şi Daniel Boloca titulari, Sassuolo a obţinut un succes zdrobitor în Serie B
Sebastian Colţescu arbitrează cel mai aşteptat meci al zilei de duminică din Superliga Sebastian Colţescu arbitrează cel mai aşteptat meci al zilei de duminică din Superliga
VIDEO | Unirea Slobozia - ”U” Cluj 2-2, în direct, pe Prima Sport 1. Ardelenii întorc partida în startul reprizei secunde
VIDEO | Unirea Slobozia - ”U” Cluj 2-2, în direct, pe Prima Sport 1. Ardelenii întorc partida în startul reprizei secunde
Eugen Neagoe a pus tunurile pe FCSB înaintea duelului direct: „Să nu îşi găsească scuze că au jucat la PAOK dacă pierd” Eugen Neagoe a pus tunurile pe FCSB înaintea duelului direct: „Să nu îşi găsească scuze că au jucat la PAOK dacă pierd”

EXCLUSIV | FC U Craiova a dat lovitura cu aducerea antrenorului Giovanni Costantino? Italianul, lăudat

FC U Craiova 1948 Publicat pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21430472/1/giovanni-costantino.jpg

Giovanni Costantino a semnat un contract valabil până la sfârşitul sezonului cu FC U Craiova, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune. Oltenii au deja şase victorii în 11 partide, iar recent au trecut şi de Petrolul, scor 2-0, ajungând la patru victorii la rând.

Mirel Albon, specialist Prima Sport, a declarat că FC U Craiova pare că a dat lovitura cu aducerea lui Giovanni Costantino, oltenii începând să aibă prestaţii tot mai bune, solide, cu o imagine plăcută pe lângă victoriile obţinute.

FC U Craiova a dat lovitura cu aducerea lui Giovanni Costantino

În 11 meciuri cu Giovanni Costantino, FC U Craiova a înregistrat şase victorii, două egaluri şi trei eşecuri şi speră chiar la play-off-ul SuperLigii României.

”Ei au patru victorii la rând, au bătut şi FCSB în Cupa României. Schimbarea de antrenor chiar dă roade, probabil că intervenţia patronului s-a redus la echipă, jucătorii parcă au altă plăcere de a juca. Tot timpul cred că lumea spunea că fotbaliştii de la Craiova au calitate, dar nu jucau ca o echipă.

Acum e altceva, a fost un meci frumos, în care Craiova a fost echipa mai dinamică şi a învins Petrolul”, a spus Mirel Albon în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FC U Craiova, 2-0 cu Petrolul 

FC U Craiova a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în primul meci al etapei a 21-a din Superligă. Portarul Zima a gafat colosal la golul al doilea.

Craiova a avut o şansă bună de gol în minutul 10, când Blidar a reluat din voleu, dar Zima a avut o intervenţie excelentă. Ploieştenii au trecut pe lângă egalare în minutul 24, la ocazia lui Dumitriu. După zece minute Grozav i-a pasat în careu lui Musi, care a şutat din faţa porţii, însă Gurău a respins, refuzându-le golul oaspeţilor.

A fost apoi rândul craiovenilor să rateze, Blănuţă trimiţând în bară (mmin. 71). A urmat o nouă bară a gazdelor, prin Chiţu, apoi Omrani a trecut pe lângă egalare, dar finalul a adus şi al doilea gol al gazdelor. Portarul ploieştean Zima a degajat în spatele lui Blănuţă şi mingea s-a scurs în plasă.

FCU Craiova, care este pe locul 9 în campionat, cu 27 de puncte, urmată în clasament de Petrolul, locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt