Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”

Eugen Voicu a făcut anunţul mult aşteptat despre ieşirea din insolvenţă a lui Dinamo: „Vom realiza”

Dinamo Publicat pe 8 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21622093/1/dinamo-bucuresti-fk-csikszereda-miercurea-ciuc-baraj-tur-superliga-superbet-20-05-2024-4.jpg

În ultimul timp se vorbeşte din ce în ce mai mult despre ieşirea din insvolenţă a clubului Dinamo, iar acest lucru pare foarte aproape.

Eugen Voicu a declarat că sunt şanse mari ca până la sfârşitul acestuia an, trupa din Ştefan cel Mare să iasă din insolvenţa declarată după aproape 3 ani.

Acesta a dezvăluit că va avea loc şi o reorganizare financiară care îi va permite clubului să joace în cupele europene.

„Ieşirea din insolvenţă este o prioritate pentru noi, doar că în momentul de faţă dacă am ieşi din insolvenţă într-o lună, 4 sau 5, diferenţele n-ar fi foarte mari, decât o mai bună administrare a clubului, ne dorim lucrul acesta.

Probabil că în următoarele luni, 3-4 maxim, vom realiza şi ieşirea din insolvenţă, dar nu face diferenţa.

Avem foarte multe proiecte în care suntem implicaţi acum şi n-avem timpul necesar să coordonăm toate operaţiunile acestea. E o estimare, nu o promisiune”, au fost cuvintele lui Eugen Voicu pentru Radio Dinamo 1948.

Răzvan Zăvăleanu, administratoul judiciar al lui Dinamo, a dezvăluit în direct la emisiunea Fotbal Show, chiar după ce „câinii” au reuşit să se salveze de la retrogradare, că Dinamo mai are de achitat o singură plată, care este de ordinul sutelor de mii de euro, pentru a ieşi din insolvenţă.

„Personal sper să se ia decizia ieşirii de urgenţă din insolvenţă, să se achite sumele care mai sunt de plată şi ulterior acţionarii să îşi facă planurile fără a fi încorsetaţi de niciun fel de rigori legale altele decât cele normale.

După mine nici nu ar trebui să se vorbească cu administratorul judiciar pentru un buget pentru anul viitor ci ar trebui să se rezolve problema financiară mică ce a mai rămas de plată şi ulterior clubul să se comporte absolut liber pe o piaţă liberă.

n.r. Care este suma care mai trebuie achitată? Este de ordinul sutelor de mii de euro, e mică raportat la ceea ce au însemnat datoriile lui Dinamo în iunie 2021. ” , a declarat administratorul judiciar al lui Dinamo, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele