Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Este Neil Lennon un antrenor potrivit pentru Rapid? Discurs fără menajamente la adresa tehnicianului: „E ca şi cum m-ai pune pe mine să conduc un tir” | EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21693068/1/neil-lennon-antrenor-principal-rapid-1923-bucuresti-21-05-2024.jpg

Rapid a remizat, scor 2-2, cu Sepsi, în etapa a patra din Superligă.

Formaţia din Giuleşti ajunge la doar trei puncte în primele patru jocuri, iar situaţia nu este deloc roz. În finalul partidei, galeria a strigat: "Demisia". 

Neil Lennon nu a fost pe banca Rapidului în această seară deoarece mama lui a murit duminică dimineaţă şi se află în aceste momente grele în Irlanda.

După un nou meci în care giuleştenii nu au reuşit că câştige, Bogdan Cosmescu l-a făcut praf pe Neil Lennon, considerând că nu este un antrenor potrivit pentru Rapid.

„Îţi aduci aminte când am spus la începutul anului că mi se pare absurd să îl numeşti pe antrenorul de la Celtic la Rapid?

Că e ca şi cum m-ai pune pe mine să conduc un tir, deşi eu conduc o skoda, maşina mea personală. El nu ştie ce se întâmplă aici, nu ai cum, nu are nicio legătură fotbalul balcanic cu fotbalul de la Celtic.” , a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele