Ultima oră
Dan Şucu nu pierde vremea! Finanţatorul a pus ochii pe doi jucători de la FCU Craiova Dan Şucu nu pierde vremea! Finanţatorul a pus ochii pe doi jucători de la FCU Craiova
Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru” Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru”
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho

Eşec clar pentru Minaur Baia Mare, în turul semifinalelor European Cup

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21566517/1/minaur.jpg

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia islandeză Valur, scor 36-28 (18-14), în manşa tur din semifinalele European Cup.

Partida retur se va disputa în 28 aprilie, la Baia Mare, pentru un loc în finala competiţiei.

În cealaltă semifinală se duelează FTC Budapesta şi Olympiacos SFF (28-28, în tur).

Minaur Baia Mare s-a calificat în semifinale după dubla cu Bregenz Handball (37-31 şi 28-30). În optimile de finală, Minaur Baia mare a eliminat formaţia bosniacă RK Vogosca (36-26 şi 34-25), iar anterior a trecut de Dinamo Pancevo (33-23 şi 25-29) şi de Odesa (91-53 la general).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele