Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Ermal Krasniqi, dorit de o campionă din Europa! Două milioane de euro puse pe masă de clubul de Champions League

Rapid Publicat pe 30 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21611397/1/krasniqi.jpg

Dan Şucu ar putea să dea lovitura pe piaţa transferurilor care să îi umple buzunarele.

Ermal Krasniqi, dorit de Sparta Praga

Presa din Kosovo a anunţat că Sparta Praga i-a făcut lui Dan Şucu o oferta ne refuzat pentru Ermal Krasniqi. Două milioane de euro sunt dispuşi cehii să ofere pentru atacantul care a marcat 6 goluri în acest sezon pentru Rapid.

Fotbalistul ”e aşteptat să se alăture lotului campioanei din Cehia” şi, dacă mutarea se va concretiza, ar urma să evolueze în Liga Campionilor. 

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Krasniqi, potrivit Transfermarkt.
  • 6 goluri şi 3 assist-uri în 16 meciuri sunt cifrele lui Ermal Krasniqi la Rapid.

Victor Angelescu a dezvăluit recent că există interes din partea mai multor echipe pentru Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, însă o decizie în ceea ce priveşte viitorul celor doi fotbalişti nu va fi luată momentan.

„Nu putem comenta ofertele pentru Rrahmani sau Krasniqi, dar putem confirma că există interes pentru amândoi. Există un interes clar, dar nu aş vrea să intru în detalii. Vom vedea ce se va întâmpla, abia s-a terminat campionatul, perioada de transferuri e lungă şi vom vedea.

Dar există interes pentru mai mulţi jucători ai Rapidului. Vom vedea ce vom face împreună cu Neil Lennon. În funcţie de jucătorii care vor pleca, vom aduce alţii în loc. Am discutat despre bugetul de transferuri. Aşa cum a fost şi anul trecut, ce vom avea nevoie vom aduce, mai mult ca sigur.

Este clar că orice ban pe care îl vom primi pe un jucător, va fi reinvestit şi chiar dacă nu vom avea vânzări, ceea ce este foarte puţin probabil, tot ce va avea nevoie Neil Lennon e clar că vom face transferuri. Să spun acum ce buget avem pentru transferuri ar fi greu", a declarat oficialul echipei giuleştene. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele