Ultima oră
Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui” Vlad Chiricheş nu a fost uitat de Gigi Becali după ce a fost integralist în Europa League: „O să-i spun eu lui”
Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!” Continuă războiul dintre Nicolae Dică şi omul cu banii de la FC Argeş: „Nu a văzut meciuri câte am dat eu goluri!”
Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul Au fost delegate brigăzile de arbitri pentru meciurile CFR Cluj - UTA şi Rapid - Oţelul
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”

Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

Stranieri Publicat astăzi, 10:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21746637/1/profimedia-0912360150.jpg

 

 

Tottenham Hotspur a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia azeră Qarabag, într-un meci din prima etapă a Ligii Europa.

Meciul de la Londra a început prost pentru gazde. Radu Drăguşin, titular, a greşit la o pasă înapoi a lui van de Ven şi apoi l-a faultat din postura ultimului apărător pe Juninho. Arbitrul francez Willy Delajod i-a arătat românului direct cartonaşul roşu şi elevii lui Ange Postecoglou au rămas în zece din minutul 8.

Chiar şi aşa Brennan Johnson a deschis scorul în minutul 12 şi la pauză Tottenham a intrat cu avantaj minim. Pape Sarr, în minutul 52, şi Dominic Solanke, în minutul 68, au adus liniştea în rândul fanilor londonezi, înscriind pentru 3-0.

Tural Bayramov a ratat un penalty pentru oaspeţi, în minutul 58, şi Tottenham s-a impus cu 3-0.

Presa din Anglia nu s-a ferit de cuvinte după ce Drăguşin şi-a lăsat colegii în inferioritate numerică mai bine de 80 de minute.

"Radu Drăguşin, distrus de fanii lui Tottenham, pentru 'apărare diabolică', după ce a fost eliminat după doar 8 minute în meciul din Europa League. Fundaşul central al celor de la Spurs a avut un start de coşmar la debutul în Europa League. El a fost eliminat, după o fază în care s-a apărat dezastruos.

Radu Drăguşin jucase în doar două meciuri în acest sezon, înaintea confruntării de joi, şi a primit o nouă şansă de a demonstra că trebuie să facă parte din planurile de viitor ale lui Ange Postecoglou. El a avut un start 'horror' în meciul cu azerii de la Qarabag: a primit direct cartonaşul roşu.

Fanii lui Spurs au fost furioşi, după momentul de nebunie al fundaşului român. Mai mulţi l-au criticat pe român, pe reţeaua X. 'Drăguşin, aia e o apărare diabolică!' sau 'Ce prostie din partea lui Drăguşin' sunt doar două exemple. 'Mi-am dat seama că e roşu imediat după ce am văzut că a treut de Drăguşin. A oprit un atac clar, decizie corectă din partea arbitrului. Trebuia să-l lase pe adversar spre poartă', a spus un alt fan.", au notat jurnaliştii de la Daily Mail.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele