Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

Emmanuel Macron merge la Clairefontaine, pentru a-i încuraja pe jucătorii naţionalei Franţei înainte de Euro

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21613872/1/marcon.png

Preşedintele francez Emmanuel Macron va merge, luni, în cantonamentul echipei naţionale a Franţei de la Clairefontaine, pentru a-i încuraja pe jucătorii lui Didier Deschamps înainte de Euro 2024.

Echipa lui Didier Deschamps a început pregătirile cu douăzeci dintre cei 25 de jucători selecţionaţi.

Madrilenii Eduardo Camavinga, Aurélien Tchouaméni şi Ferland Mendy se vor alătura coechipierilor lor după finala Ligii Campionilor contra Borussiei Dortmund de pe Wembley (Londra), de sâmbătă.

Acesta va fi şi cazul lui Olivier Giroud şi Théo Hernandez, aflaţi în prezent în Australia într-un turneu de promovare cu AC Milan.

Mare fan al fotbalului, Macron, la fel ca predecesorii săi, François Hollande, Nicolas Sarkozy şi Jacques Chirac), are obiceiul de a se întâlni cu jucătorii echipei naţionale înaintea unui Campionat European sau a unei Cupe Mondiale.

Vizita sa are loc în aceeaşi zi în care Thierry Henry va anunţa lista scurtă a jucătorilor selectaţi pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 (26 iulie-11 august). Preşedintele Macron este foarte implicat în această chestiune. În ultimele luni, el a îndemnat cluburile să îşi elibereze jucătorii pentru a participa la turneul olimpic, care nu este inclus în datele FIFA.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele