Ultima oră
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Gazdele au redus din diferenţă VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Gazdele au redus din diferenţă
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong
Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start
Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”

Emma Răducanu s-a retras la dublu mixt, de la Wimbledon. Cariera lui Andy Murray la turneul britanic a luat sfârşit

Tenis Publicat pe 6 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21657829/1/tw-emma-andy-murray.jpg

Cariera lui Andy Murray la Wimbledon s-a încheiat după ce Emma Răducanu a renunţat, sâmbătă, la participarea lor la dublu mixt, relatează BBC.

Murray, fost număr unu mondial, în vârstă de 37 de ani, urma să joace alături de conaţionala sa sâmbătă seara, la All England Club.

Raducanu, în vârstă de 21 de ani, a precizat că are " o oarecare rigiditate " la încheietura mâinii drepte.

Ea s-a calificat în turul al patrulea la simplu feminin cu o victorie în două seturi în faţa Mariei Sakkari.

„Am luat decizia foarte grea de a mă retrage din proba de dublu mixt", a declarat Răducanu. "Sunt dezamăgită, deoarece abia aşteptam să joc cu Andy, dar trebuie să am grijă".

Murray, de două ori campion de simplu la Wimbledon, a participat pentru ultima oară la turneul britanic, înainte de a se retrage la sfârşitul acestui an.

Pentru scoţian joi a fost ultima sa apariţie la Wimbledon, când a pierdut alături de fratele său, Jamie, la dublu masculin.

Murray a renunţat marţi la meciurile de simplu, deoarece continuă să se recupereze după o operaţie la spate suferită pe 22 iunie.

El intenţionează să se retragă la sfârşitul acestui an, iar Jocurile Olimpice de la Paris 2024 vor fi ultima sa mare competiţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele