Ultima oră
VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată VIDEO | ACSM Reşiţa - Csikszereda, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Liderul are parte de o deplasare complicată
Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul" Ionel Ganea, sfat pentru Marius Şumudică. "Cred că ar fi momentul"
Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România Mâine se pun în vânzare biletele pentru meciul Cipru - România
Am trăit să o auzim şi pe asta! Ce vrea să facă Gigi Becali la antrenamente Am trăit să o auzim şi pe asta! Ce vrea să facă Gigi Becali la antrenamente
OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie OFICIAL | Transfer bifat de Universitatea Craiova! Un spaniol a ajuns în Bănie
Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist" Gigi Becali, reacţie incredibilă despre Ioan Ovidiu Sabău! "Îl aruncă în cap pe iehovist"

Emil Săndoi revine în Superliga! Conducerea clubului a făcut anunţul: „Mâine dimineaţă va sosi”

Poli Iași Publicat pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21728830/1/sand.png

Emil Săndoi revine în Superliga după o pauză de mai bine de doi ani.

Experimentatul tehnician s-a înţeles cu Poli Iaşi, după ce moldovenii au fost refuzaţi rând pe rând de Cristiano Bergodi, Toni Conceicao, Adrian Mutu, Florin Pîrvu şi Paulo Sergio.

Antrenorul în vârstă de 59 de ani a rămas liber de contract vara trecută după ce a plecat de la echipa naţională de U21, iar ultima dată în Superliga a pregătit-o pe Chindia.

Cornel Şfaiţăr a anunţat că Emil Săndoi va ajunge la Iaşi miercuri dimineaţă pentru a semna cu Poli Iaşi. Tehnicianul va debuta pe banca trupei din Copou împotriva fostei sale echipe, Universitatea Craiova, duminică, 15 septembrie, ora 18:15.

”Am vorbit cu Emil, mâine dimineaţă va sosi la Iaşi. Am încercat să punem un tehnician pe care să-l avem până la finalul campionatului.Eu zic că am analizat bine. Eu cred în Emil. Cu el, naţionala de tineret a jucat multe meciuri la Botoşani.

Eu l-am mai dorit şi acum doi ani, dar nu a fost să fie. Dar acum, în acest moment dificil… Nu mă gândeam la începutul sezonului, pentru că eu am crezut în Tony. Am făcut o strategie în vară. Am rămas cumva dezamăgit, dar a fost decizia lui.

 

A fost şi rezultatul ruşinos de la Sibiu (n.r. 2-6 cu Hermannstadt), dar privim în faţă. Avem un program cu Craiova, UTA, CFR, dar sper prin sosirea lui Emil să încercăm să obţinem puncte.

Eu sunt îngrijorat că avem 15 goluri primite. Noi avem jucători de calitate. Acum sperăm să ne organizăm bine defensiv. Cel mai important e să nu luăm gol. Craiova are jucători în formă.

 

Vor veni să joace la Iaşi, dar niciun meci nu seamănă cu altul” , a declarat Cornel Şfaiţăr, conform Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele