Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Emil Grădinescu s-a ţinut de cuvânt şi nu a iertat conducerea CSA Steaua: ”Îşi bate joc de suporteri”

FCSB Publicat pe 22 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21263416/1/screenshot-238.png

Emil Grădinescu a avut un nou discurs critic la adresa conducerii CSA Steaua, de data aceasta în contextul în care FCSB nu a putut să evolueze în derby-ul cu Dinamo pe Ghencea şi a fost nevoită să se orienteze către arena din zona Arcului de Triumf.

Celebrul jurnalist şi comentator sportiv a afirmat că CSA Steaua şi-a bătut joc atât de suporterii vicecampioanei, cât şi de orice măsură de eficienţă economică.

CSA Steaua, taxată de Emil Grădinescu

Grădinescu a subliniat, de asemenea, că ”militarii” au refuzat să încaseze cel puţin 100.000 de euro ”într-un an în care deficitul bugetar a atins cote alarmante”.

”Se joacă pe Arcul de Triumf pentru că nu s-a putut închiria un stadion mai mare. Arena Naţională e blocată cu spectacole, iar conducerea CSA a refuzat încă o dată să închirieze stadionul din Ghencea. 

Astfel, conducerea CSA a arătat că îşi bate joc de suporteri, de orice normă de eficienţă economică, într-un an în care deficitul bugetar a atins cote alarmante. 

Plătită de la bugetul statului, conducerea CSA a refuzat să alimenteze acest buget cu o sumă importantă, cel puţin 100.000 de euro ar fi încasat dacă Stadionul Steaua ar fi găzduit această partidă!”, a spus Emil Grădinescu, în stilul său caracteristic, cu câteva minute înainte ca derby-ul dintre FCSB şi Dinamo să înceapă.

Anterior, cunoscutul jurnalist a anunţat, prin intermediul reţelelor de socializare, că va avea un comentariu critic la adresa conducerii CSA Steaua.

”Pentru cei două milioane minus 6.000, o invitaţie: daţi la 21:30 pe Prima Sport sau pe Orange Sport, n-o să vă pară rău. Eu şi Costi (n.r.- Mocanu) avem câte ceva de spus!”, a transmis Grădinescu pe contul său personal de Facebook. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele