Ultima oră
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău

Elias Charalambous a făcut tristul anunţ: ”Nu cred că mai poate merge la lot!” | VIDEO

FCSB Publicat pe 2 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21719658/1/fcsb-maccabi-tel-aviv-fc-preliminariile-ligii-campionilor-123-07-2024-7.jpg

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia arădeană UTA, în etapa a opta din Superligă.

Arădenii au început meciul de pe Arcul de Triumf cu o ratare uriaşă a lui Kadiri, şut peste poartă din careu, dintr-o poziţie excelentă, în minutul 2. Cei care au deschis scorul au fost însă jucătorii echipei gazdă, în minutul 16, când Octavian Popescu a centrat şi Ngezana a înscris cu o lovitură de cap. Portarul Robert Popa a prins balonul la lovitura de cap a lui Lixandru, din minutul 27, şi la pauză bucureştenii au intrat în avantaj la pauză.

 După reluare, Cîmpanu a trimis puţin pe lângă poarta lui Târnovanu, în minutul 54. Un minut mai târziu arbitrul a dictat penalti pentru un henţ al lui Conte, analiza VAR a confirmat lovitura de pedeapsă, însă Alexandru Băluţă a executat slab şi Robert Popa a respins. 

Totuşi, Băluţă a profitat de o pasă a lui Daniel Popa şi a marcat pentru 2-0 în minutul 87, aducând a doua victorie în Superligă pentru FCSB, care urcă pe locul 9, cu 8 puncte. UTA Arad este pe 13, cu 7 puncte. Lixandru, mijlocaşul de la FCSB, s-a accidentat şi va rata, probabil, convocarea la echipa naţională a României. 

După meci, Elias Charalambous a anunţat că nu crede în şansele lui Lixandru de a mai ajunge în lotul naţional, după accidentarea suferită.

”Nu cred că mai poate merge la lot!”

”Suntem fericiţi, singurul lucru pe care ni-l doream era să scoatem cele 3 puncte. UTA a intrat mai bine în meci, a avut şanse de a marca. Dar noi am controlat apoi meciul.

Era important să câştigăm cele 3 puncte, era important să luăm punctele după ce ne-am calificat în Europa League. Sunt foarte fericit, trebuie să continuăm.

Nu avem probleme musculare cu jucătorii, Lixandru era fericit să meargă pentru prima dată la naţională. E ghinion pentru Lix, nu cred că mai poate merge la lot.

Băluţă dă totul zilnic, sunt fericit că a marcat primul gol în campionat. Se antrenează foarte bine, sunt fericit pentru el. E important că nu am luat gol. Când nu primeşti gol, sunt şanse mai mari să câştigi. Ca să câştigi, nu trebuie să iei gol.

Ştefănescu nu e un jucător venit din afară, ştim ce poate, dar unii jucători au nevoie de mai mult timp. Ştef face tot ce poate în fiecare zi. Ngezana e foarte bun la faze fixe, e important că marcăm şi din aceste faze fixe. Sunt bucuros că Ngezana a marcat. În pauza pentru naţională sper să ne odihnim din punct de vedere mental”, a spus Elias Charalambous.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele