Ultima oră
”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul ”Mă duc şi eu în vacanţă acum”. Louis Munteanu, ultimul meci pentru Farul
Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare Andrei Ivan a terminat în forţă şi a anunţat la ce echipă va juca în stagiunea viitoare
Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV Revine Sorin Cârţu în Superligă? "E aici, m-am despărţit de domnia sa acum 15 minute" | VIDEO EXCLUSIV
Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off” Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”
Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice Lovitură în Superliga! Un influent om de afaceri a decis să se împlice
Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Rabat

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Superliga Publicat pe 5 mai 2024
mail-share icon Email

FCSB nu a rezolvat prelungirea contractului lui Elias Charalambous, antrenorul care a adus titlul după 9 ani la formaţia patronată de Gigi Becali.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21581273/1/conferinta-presa-noi-veniti-fcsb-8-01-2024.jpg

Tehnicianul a vorbit înainte de jocul cu Universitatea Craiova despre situaţia sa şi a punctat că deocamdată nu a discutat despre continuarea la FCSB, dar prelungirea pare doar o chestiune de timp.

Recent, antrenorul a oferit mai multe declaraţii şi a fost înttrebat ce echipă ar dori să antreneze. Charalambous a răspuns în glumă că ar antrena Barcelona, dar recunoaşte că FCSB este prima lui obţine.  

”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

”Dacă Barcelona mi-ar face o ofertă, atunci aş merge! (n.r. râde). Adevărul e că Steaua (n.r. FCSB) este prima opţiune, voi discuta cu ei.

Trebuie să rămân umil, cu picioarele pe pământ. Am câştigat titlul de campion, dar trebuie să rămân modest”, a spus Elias Charalambous, pentru ciprioţii de la Balla.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele