Ultima oră
Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă

Mircea Rednic o nouă lovitură la UTA Arad! Atacantul adus pentru a rupe plasele echipelor din Superligă
Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open Monica Niculescu şi Cristina Bucsa, calificate în turul doi la dublu, la Wuhan Open
Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!” Vinovaţii de la Rapid! „Au greşit total, habar n-au! Îşi bat joc de banii lui Şucu!”
Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis! Mai mulţi foşti şi actuali fotbalişti importanţi, înşelaţi de Nordis!
Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică Dan Şucu, decizie finală! Cât timp va mai avea răbdare cu Marius Şumudică
Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism Un fotbalist italian, suspendat pentru rasism

El Bilal Touré (Atalanta Bergamo) va fi indisponibil trei luni

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21289240/1/tou.jpg

Atacantul malian El Bilal Touré, de la echipa italiană Atalanta, va fi indisponibil timp de trei luni din cauza unei accidentări, a anunţat sâmbătă clubul din Bergamo.

El Bilal Toure (21 de ani) s-a accidentat în amicalul disputat la Cesena, în ziua de 12 august, împotriva echipei Juventus Torino, încheiat la egalitate, 0-0. Conform comunicatului publicat de clubul Atalanta, Toure a fost lovit şi s-a ales vio o ruptură a tendonului femural drept.

El Bilal Toure a fost cel mai scump transfer al Atalantei în intersezon, gruparea din Bergamo plătind pentru el 33 de milioane de euro.

În acest moment medicii estimează că Toure va absenta de pe teren între trei şi patru luni deşi medicii nu s-au decis încă asupra unei posibile operaţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele