Ultima oră
Alexandru Mitriţă, despre echipa naţională. ”Se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele” Alexandru Mitriţă, despre echipa naţională. ”Se vede că este un grup unit şi prin acest lucru se văd şi rezultatele”
Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la dublu, la Wuhan Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la dublu, la Wuhan
Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate
Un membru nou în staful selecţionerului Mircea Lucescu Un membru nou în staful selecţionerului Mircea Lucescu
Carlos Alcaraz a urcat în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat Carlos Alcaraz a urcat în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat
Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj Gigi Becali a pus ochii pe un titular de la CFR Cluj

Edi Iordănescu, în culmea fericirii, la finalul partidei cu Kosovo. ”Felicitări băieţilor, au fost minunaţi, au arătat caracter”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21313637/1/romania-israel-preliminariile-c-e-2024-9-09-2023-1.jpg

România a câştigat, cu scorul de 2-0, meciul cu Kosovo, de pe Arena Naţională, din grupa I de calificare la Euro-2024, după ce Nicolae Stanciu a marcat în minutul 83, iar Valentin Mihăilă a majorat scorul în minutul 90+3.

Meciul, întrerupt în minutul 18, din cauza torţelor şi scandărilor, s-a reluat după aproximativ 50 de minute. În minutul 42, Muriqi a fost eliminat de la echipa din Kosovo pentru cumul de cartonaşe. În minutul 61, Nicolae Stanciu a ratat un penalty.

Edi Iordănescu şi-a felicitat jucătorii, pentru faptul că au gestionat momentele dificile din disputa cu kosovarii.

”Felicitări băieţilor, au fost minunaţi, au arătat caracter, personalitate. Au arătat că ştiu să depăşească momentele grele, ce se întâmplă în jurul echipei naţionale nu e uşor de digerat. Am băieţi cu caracter, cu suflet mare şi băieţi cu valoare. Am obţinut o victorie meritată total şi mergem înainte cu încredere.

(Reporter: V-aţi temut că putem pierde cu 0-3 când s-a întrerupt meciul?) Da, normal că nu doream aşa ceva. Să ratezi o calificare la masa verde nu era ok. Sunt suporteri care au încurajat tot timpul echipa naţională şi îi rog din suflet să meargă înainte şi să se concentreze pe încurajarea echipei naţionale”
, a spus Edi Iordănescu, la final de meci, pentru cei de la AS.ro

mail-share icon Email
viewscnt