Ultima oră
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espanol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”
Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!” Erik ten Hag, mesaj clar legat de numărul meciurilor din acest sezon. „Un club, singur, nu poate schimba lucrurile!”
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”

Edi Iordănescu este încântat de sprijinul pe care îl va avea naţionala. "Depindem doar de noi. Mulţumesc copiilor că vor veni la meci"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 14 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21347262/1/iordanescu-edi.jpg

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că România depinde doar de ea în ultimele meciuri de calificare la Euro-20124.

”Depindepm doar de noi. Ar fi fost mult mai uşor dacă am fi câştohat cu Belarus. Mai avem 3 jocuri, avem nevoiede patru puncte sau de şase. Rămânem cu şanse importante şi neînvinşi în grupă. Vreau să mulţumesc copiilor, pentru că ştiu că se bucură să fie alături de noi, mulţumeşc părinţilor că îi lasă şi profesorikor că îi însoîesc. Le promit că vom da totul să aducem cele trei puncte”, a spus el,

El a vorbit şi despre Valentin Mihăilp, care şi-a rupt tricoul la finalul meciului cu Belarus: ”A fost o frustrare, un moment neinspirat al lui Vali. Eu am verificat. Chiar între primele contacte pe care le-a avut cu adversarul, i-a rupt tricoul.Probabil, în subconştient, că e tricoul rupt, nu a realizat şi din supărare a recurs la acest gest. I-am spus că trebuie să fie atent la lucrurile acestea, este un român adevarat, un fotbalist cu mult talent, pe care eu îl astept să se impună mai decisiv la Parma, să joace şi să poată să vină şi să ajute echipa naţională".

"Dacă fiecare are dreptul la opinie, atunci fiecare are dreptul la analiză. Puteam să câştigăm meciul cu Belarus, să aducem cele 3 puncte. Echipa a răspuns bine din toate punctele de vedere. Cu puţină şansă puteam să aducem 3 puncte. Nu pot să opresc comentariile. Naţionala nu este a mea, este a tuturor", a fost răspunsul lui Edi Iordănescu la crticile privind evoluţia naţionalei.

Meciul din grupa I de calificare la  Euro-2024 are loc, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţiională, şi va fi transmis de Prima TV.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri