Ultima oră
Situaţie incredibilă: un român poate deveni campion mondial în WRC în acest weekend Situaţie incredibilă: un român poate deveni campion mondial în WRC în acest weekend
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV

Edi Iordănescu, distrus de Marian Iancu: ”Rezultatele lui au fost de conjunctură!”. Cine ar trebui să fie noul selecţioner: ”Este vorba despre el!”

Echipa nationala Publicat pe 27 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21683614/1/rapid-bucuresti-olympique-lyon-2-1-amical-19-07-2008.jpg

După doi ani şi şase luni, Edi Iordănescu a părăsit echipa naţională a României. Anunţul a fost făcut, luni, de către Federaţia Română de Fotbal, după mai multe săptămâni în care decizia a fost anticipată.

Astăzi dimineaţă a avut loc şedinţa Comisiei Tehnice din cadrul FRF. După ce Edi Iordănescu a decis, luni, să nu mai continue pe banca echipei naţionale, Federaţia Română de Fotbal a început căutările pentru postul lăsat vacant.

În cadrul şedinţei din această dimineaţă, fiecare membru cu drept de vot a dat o listă cu nominalizări, iar cel care a primit cele mai multe voturi este primul pe listă. Mihai Stoichiţă a anunţat că Gică Hagi este nominalizarea Comisiei Tehnice.

Se pare că există o listă mai amplă cu potenţiali antrenori, iar numele lui Mircea Lucescu nu lipseşte de pe ea. 

Recent, fostul patron de la Poli Timişoara, Marian Iancu, a vorbit despre echipa naţională. El susţine că rezultate lui Iordănescu au fost de conjuctură şi a numit potenţiali noi selecţioneri. 

Federaţia este obligată să bată la uşi importante. Să acopere groapa de imagine lăsată de plecarea ipocrită a lui Edi Iordănescu.

Federaţia trebuie să-l abordeze pe Gică Hagi, doar aşa se disculpă. Oricum, vina la despărţirea de Iordănescu îi aparţine lui Edi şi interesului lui ipocrit.

Rezultatele lui au fost de conjunctură. Şi calificarea, şi rezultatele de la EURO. Nu avem un fotbal mai bun. Edi e sigur că fără noroc, fără divinitate nu se poate. A considerat că nu trebuie să rişte.

Gică Hagi înţelege că în acest moment suntem complet limitaţi, ca fotbal, în general. Dacă ne uităm la patroni… Gigi, cu tot cu visul lui cu Liga Campionilor, a făcut investiţii minimale, iar Dan Şucu, investiţii subminimale.

Nivelul nostru atletic este sub limita inferioară, nu dăm drumul la minge… Două echipe serioase, Belgia şi Olanda, ne puteau da 15 goluri la EURO. Iar din grupa preliminară ne-am calificat cu două rezultate de neimaginat cu Elveţia (n.r. – 2-2 şi 1-0)”, a spus Marian Iancu, potrivit Sport pe Surse.

Mutu şi Chivu ce rezultate au avut? Dacă Gică refuză, cred că Federaţia ar trebui să discute cu Victor Piţurcă, apoi cu Loţi Boloni. În această ordine. Nu te poţi supăra că eşti pe locul 2, după Hagi. Totuşi, e vorba despre Hagi…”, a precizat Marian Iancu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri