Ultima oră
Alexandru Albu şi-a găsit echipă! Unde ar urma să joace fostul jucător al Rapidului Alexandru Albu şi-a găsit echipă! Unde ar urma să joace fostul jucător al Rapidului
Naţionala Franţei a scris istorie la EURO! Performanţa imposibil de egalat Naţionala Franţei a scris istorie la EURO! Performanţa imposibil de egalat
Ionuţ Radu a ajuns într-o situaţie disperată! Gestul la care a recurs portarul român Ionuţ Radu a ajuns într-o situaţie disperată! Gestul la care a recurs portarul român
Basarab Panduru, previziune despre naţionala României | VIDEO EXCLUSIV Basarab Panduru, previziune despre naţionala României | VIDEO EXCLUSIV
Brazilia, eliminată de la Copa America Brazilia, eliminată de la Copa America
DeMar DeRozan a plecat de la Chicago Bulls şi va evolua în Conferinţa de Vest DeMar DeRozan a plecat de la Chicago Bulls şi va evolua în Conferinţa de Vest

Edi Iordănescu a vorbit în faţa fanilor la revenirea în România! Ce i-au cerut cei prezenţi la Mogoşoaia

Echipa nationala Publicat pe joi, 10:48
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21654736/1/449334629-2418315668372817-5860319584676832742-n.jpg

Echipa naţională trebuia să ajungă în ţară miercuri seară, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza unor probleme la aeronava cu care urma să decoleze spre România.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 6 iulie, la ora 21:00, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Astfel, „tricolorii” au aterizat în jurul orei 01:15 şi au mers direct la Casa Tricolorilor de la Mogoşoaia, unde au fost aşteptaţi de sute de suporteri îmbrăcaţi în tricouri galbene, fluturând steaguri tricolore.

Aproximativ 500 de fani au fost prezenţi la Mogoşoaia, acolo unde jucătorii echipei naţionale au fost primiţi de fani ca nişte adevăraţi campioni.

Edi Iordănescu a vorbit în faţa celor prezenţi în tribune prin care şi-a exprimat mulţumirea pentru suportul pe care echipa naţională l-a primit. Selecţionerul a mai spus că acest turneu final la care România a ajuns până în faza optimilor de finală reprezintă un nou început pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc.

Tot mai multe voci spun că EURO 2024 ar fi sfârşitul lui Edi Iordănescu pe banca naţională, dar fanii nu îşi doresc asta. Sutele de suporteri de la Mogoşoaia i-au strigat selecţionerului un singur lucru: „Edi, nu pleca!”.

„Bună seara şi mulţumiri ... Mulţumim, nu avem cuvinte să vă mulţumim! Personal, am emoţiile specifice înainte de orice meci, dar acum, emoţiile mă copleşesc mai mult decât înaintea oricărui meci.

Eu vă mulţumesc în numele familiei echipei naţionale, a acestei Generaţii de Suflet, a tuturor şi vreau să vă spun un lucru: nici nu vă imaginaţi cât de mult a contat pentru noi toţi, pentru băieţi, suportul dumneavoastră, suportul de aici din ţară, de pretutindeni, suportul din Germania, şi vă spun cu mâna cu suflet că au dat totul în mod special pentru voi, pentru dumneavoastră şi pentru copiii şi viitorul României.

Să dea Dumnezeu ca român cu român, împreună, în viitor, să fim puternici.

Să fim mândri că suntem români! La fel, o spun cu sinceritate că am întâlnit foarte mulţi români plecaţi de ani buni din ţară, mândri de echipa lor naţională, dor de ţara lor şi înţelegem că atunci când suntem uniţi, când credem în visul nostru, când tragem unul pentru celălalt, când avem încredere unul în celălalt, când plecăm de la ideea că putem să fim o forţă, întotdeauna avem o şansă în plus.

România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc, pentru România şi români. Doamne, ajută!”, a spus la microfon Edi Iordănescu, suporterilor adunaţi la câţiva metri de el.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri