Ultima oră
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage
Dennis Man, luat în colimator deşi a marcat din nou Dennis Man, luat în colimator deşi a marcat din nou
Adrian Mititelu a lămurit situaţia antrenorului Adrian Mititelu a lămurit situaţia antrenorului
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr. Gestul făcut după reuşită VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr. Gestul făcut după reuşită
Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie

”Echipa are calitate să facă performanţă”. Damjan Djokovic, crucial împotriva fostei echipe

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 10 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21489037/1/djo.jpg

Damjan Djokovic speră ca Rapidul să continue să câştige, după ce s-a impus şi sâmbătă seară, în deplasare, cu CFR Cluj, scor 1-0. Fost jucător la CFR Cluj, Djokovic a spus că s-a simţit ca acasă la revenirea pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

"Am început anul bine, încercăm să o ţinem tot aşa. Aici m-am simţiti ca acasă, m-am revăzut cu colegi, cu prieteni, dar este vorba de muncă acum, am câştigat şi mergem mai departe.

Echipa are calitate să facă performanţă, trebuie să aşezăm jocul un pic. Luăm meci de meci şi încercăm să obţinem rezultate", a declarat Djokovic.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele