Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

Echilibrul din eLiga continuă şi după etapa 11. Trei echipe sunt la egalitate pe primul loc

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19350481/1/eliga.jpg

Etapa cu numărul 11 din eLiga la fotbal virtual a adus spectacol şi a menţinut clasamentul extrem de strâns la vârf. Pe primul loc rămân trei echipe la egalitate.

Dacă clasamentul final rămâne aşa, atunci FC Voluntari ar fi campioană, datorită meciurilor directe, criteriul după care se stabileşte ierarhia finală în caz de egalitate. Ilfovenii au trecut azi cu scorul de 3-1 de Academica Clinceni.

Dinamo continuă să iasă învingătoare din meciurile grele, din nou a avut derby, de data asta cu Universitatea Craiova, pe care a bătut-o cu scorul de 2-0. Alb-roşii sub conducerea lui Antonio Crăcană arată excepţional şi par capabili să aducă o performanţă nescontată la începutul competiţiei.

Hermannstadt rămâne şi ea cu şansele intacte după runda de azi. Partida din etapa a 11-a a fost una de control, pe care ardelenii au câştigat-o cu scorul de 8-1 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş.

Performerii rundei au fost cei de la Viitorul Constanţa, care au făcut scorul campionatul, un neverosimil 13-0 aplicat celor de la Poli Iaşi.

 

Rezultatele etapei 11:

Botoşani - Astra 2-2

Iaşi - Viitorul 0-13

CFR - Chindia 1-1

Gaz Metan - Hermannstadt 1-8

Sepsi - FCSB 0-5

Voluntari - Clinceni 3-1

Dinamo - Craiova 2-0

 

Programul etapei 12:

Craiova - Iaşi

Viitorul - Botoşani

Dinamo - Clinceni

Chindia - Astra

Voluntari - Hermannstadt

CFR - Sepsi

FCSB - Gaz Metan

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele