Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

”E petardă!”. Jucătorul FCSB-ului tăvălit serios, chiar dacă a câştigat titlul în Superliga

FCSB Publicat pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21587929/1/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-27-04-2024-2.jpg

Vivi Răchită nu a menajat anumiţi jucători de la FCSB şi i-a făcut „praf”, chiar dacă au ajutat la câştigarea campionatului de către FCSB, după 9 ani.

  • FCSB o întâlneşte pe CFR Cluj, sâmbătă, de la 20:00, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 9 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro

Fostul jucător a analizat variantele „roş-albaştrilor” pentru poziţia de fundaş lateral, pentru meciul cu clujenii şi a evidenţiat faptul că Nana Antwi a avut evoluţii mult sub aşteptări. De Vivi Răchită nu au scăpat nici Baba Alhassan şi Denis Haruţ.

”O să iasă sâmbătă după meci şi o să spună că e campionul României. Mai are două meciuri la dispoziţie. Radunovici a plecat în ţara natală pentru că are o problemă personală. Joci cu Ovidiu Popescu? Se scarpină invers acolo. Joacă cu Panţîru acolo! Să vezi dacă îl poţi opri în lot.

S-a demonstrat că ce mai spunem şi noi e adevărat. Că Antwi e petardă. Că Baba Alhassan nu are cum să fie jucător de FCSB şi de cupe europene. Că Haruţ e ţeapă. Că Tavi Popescu nu e ceea ce credea Tavi Popescu şi că FCSB fără Florinel Coman e ca un cal în trei picioare.

De Haruţ şi-a dat seama aseară. 15.000 de euro pe lună salariul. Despre Antwi? După trei meciuri am zis că nu e rachetă, e petardă. Baba Alhassan? Ce să faci cu el. Pase numai în spate, vorba lui Gigi. Cred că pleacă amândoi la pachet”, a declarat Vivi Răchită, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele