Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

„E nebun!”. Reacţia savuroasă a fostului mare jucător român în momentul în care a fost întrebat despre Istvan Kovacs | EXCLUSIV

EURO 2024 Publicat pe 9 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21660883/1/whatsapp-image-2024-06-26-at-23-28-23.jpg

Istvan Kovacs a intrat în istoria Campionatului European cu cele mai multe cartonaşe acordate într-un singur meci, după Cehia Turcia.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21:00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Arbitrul român a scăpat de sub control meciul şi a acordat nu mai puţin de 18 cartonaşe galbene, un record în istoria Campionatelor Europene! Precedentul record era de 10 galbene arătate.

De asemenea, Kovacs a dat şi cel mai rapid cartonaş roşu din istoria EURO, după doar 20 de minute! În total, Istvan Kovacs a acordat 2 cartonaşe roşii, miercuri seară.

Aflat în studio-ul EURO Show, Liţă Dumitru a avut o reacţie savuroasă în momentul în care a auzit numărul cartonaşelor galbene pe care le-a împărţit centralul din Carei. „E nebun, ce poţi să mai zici”.

„Recordul” a fost comentat şi de Basarab Panduru, care crede totuşi că au multe dintre avertismentele arătate au fost corecte.

„La un moment dat nu mai respectau nimic şi trebuiau să primească cartonaşae, pai Patrik Schick a fost primul care cred că a primit cartonaşul de pe bancă, nu era normal să facă ce a făcut el. Unele erau corecte, dar dacă te uiţi cu lupa la faulturile din teren, el pe unele le-a sancţionat într-un fel, pe celelalte le-a lăsat, coatele alea în cap n-a făcut nimic la ele.”, a declarat Basarab Panduru, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele