Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

”E la pământ cu psihicul”. Suspendarea drastică l-a afectat grav pe Valentin Ţicu

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 11 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21380438/1/petrolul-ploiesti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-24-09-2023.jpg

Valentin Ţicu (23 de ani) a încasat o suspendare uriaşă, după faultul ce a dus la ruperea piciorului lui Dragoş Iancu (21 de ani) de la Hermannstadt.

Jucătorul Petrolului nu a avut parte de milă din partea Comisiei care a judecat cazul şi a primit nu mai puţin de 16 etape de suspendare, la care se adaugă o amendă de 10.000 de lei.

Preşedintele celor de la Petrolul, Claudiu Tudor, a declarat că Ţicu este foarte afectat de cele petrecute în ultima perioada şi a luat în calcul inclusiv retragerea din fotbal.

”Amânarea nu ne surprinde, dată fiind pauza. Sperăm că această Comisie va fi imparţială. Se ne uităm la Dawa care joacă, Hanca stă patru luni. Ţicu stă aşa de 8 etape cu jocul de mâine. Cred că trebuie să ne gândim şi la acest jucător, nu este un criminal, e accidentare involuntară. Să ne uităm şi la Hanca care nu va juca 4 luni.

Este la fel de gravă ca şi accidentarea lui Dragoş, va fi nevoie de operaţie, va fi destul de dificil, dar Dawa joacă după două zile de la acea accidentare. Hanca se va opera la Barcelona, vom afla clar datele când o va face, probabil într-o zi două. Vedem ce spune doctorul specialist. Nu e normal ca un jucător să joace aşa (n.r. Dawa).

Săracul Ţicu e terminat. Chiar mi-a spus că nu mai suportă, că îi vine să se lase. E la pământ cu psihicul, cu siguranţă nu va face acest lucru. Încă o dată, nu a avut intenţie, dacă se ducea cu talpa înainte, să i-o pună pe tibie, spunea şi el că-şi asumă. Dar, ca şi chestia aia, când cazi la mijloc, nevrând, şi pentru Dragoş şi pentru el.

Noi ne-am bucura să fie 8 (n.r. suspendarea), avem mare încredere în Comisie, sper să rămână la 8. Avem încredere în ei şi îi lăsăm pe dânşii să ne spună săptămâna viitoare”, a dezvăluit Tudor, pentru cei de la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri