Ultima oră
„U” Cluj pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferului! Atacantul de naţională care marchează pe bandă rulantă e la un pas să semneze cu liderul Superligii „U” Cluj pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferului! Atacantul de naţională care marchează pe bandă rulantă e la un pas să semneze cu liderul Superligii
L-a impresionat pe Mihai Stoica! Jucătorul de la FCSB, printre favoriţii oficialului. „Nu numai că a jucat bine” | EXCLUSIV L-a impresionat pe Mihai Stoica! Jucătorul de la FCSB, printre favoriţii oficialului. „Nu numai că a jucat bine” | EXCLUSIV
FRH a anunţat lotul pentru cele două meciuri amicale cu Ungaria FRH a anunţat lotul pentru cele două meciuri amicale cu Ungaria
Doliu în fotbalul mondial! Golgheterul de la CM din 1990 s-a stins din viaţă la doar 59 de ani Doliu în fotbalul mondial! Golgheterul de la CM din 1990 s-a stins din viaţă la doar 59 de ani
E gata! Scoţienii au făcut anunţul! Când ar putea pleca Ianis Hagi de la Rangers E gata! Scoţienii au făcut anunţul! Când ar putea pleca Ianis Hagi de la Rangers
OFICIAL | AS Roma a rămas fără antrenor după doar 4 etape! Posibilul înlocuitor are 6 titluri câştigate în Italia OFICIAL | AS Roma a rămas fără antrenor după doar 4 etape! Posibilul înlocuitor are 6 titluri câştigate în Italia

E gata! Rapid a primit o nouă ofertă pentru Claudiu Petrila, iar Dan Şucu a luat decizia finală

Rapid Publicat pe sâmbătă, 12:36
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21732755/1/petrila.jpg

 

 

Perioada de transferuri s-a încheiat în România, dar rămâne deschisă în alte ţări, cum ar fi în Israel, acolo unde se încheie pe 18 septembrie.

Zilele acestea, Maccabi Haifa a lansat o ofertă pentru Claudiu Petrila, în valoare de 1,3 milioane de euro.

Israelienii au ridicat oferta, însă oficialii clubului din Giuleşti s-au ridicat de la masa negocierilor şi le-au transmis că nu îl vor vinde pe fotbalist vara aceasta, conform jurnalistului Emanuel Roşu.

  • Două milioane de euro este cota de piaţă a lui Claudiu Petrila, conform Transfermarkt. 
  • 8 goluri şi 10 pase decisive în 36 de meciuri sunt cifrele lui Claudiu Petrila de la Rapid.
  • Contractul său cu Rapid expiră pe 30 iunie 2026. 

Transferul lui Aaron Boupendza la Rapid a provocat un scandal de proporţii

Aaron Boupendza a aterizat în dimineaţa zilei de vineri, 13 septembrie, la Bucureşti, iar seara a fost prezentat oficial la Rapid.

Transferul atacantului gabonez a reprezentat o adevărată telenovele în ultimele zile în România. 

După ce Viorel Moldovan a dezvăluit, săptămâna trecută, că negocierile cu atacantul gabonez sunt avansate, Zamalek l-a anunţat oficial, la doar câteva zeci de minute după declaraţiile preşedintelui formaţiei din Giuleşti.

Rapid a reacţionat, Viorel Moldovan şi Marius Şumudică continuând să spună că Aaron Boupendza va ajunge la Rapid. Aşa s-a şi întâmplat într-un final.

Deşi totul părea rezolvat, se pare că telenovela ia o nouă întorsătură. Presa din Egipt a anunţat că oficialii celor de la Zamalek vor înainte o plângere la FIFA  după ce a fost prezentat oficial la Rapid.

Egiptenii nu vor renunţa până nu vor face dreptate şi susţin că au toate documentele necesare pentru a scoate la iveală nedreptatea făcută.

„Clubul românesc Rapid Bucureşti a anunţat semnarea oficială a gabonezului Aaron Boupendza, fost jucător al lui Cincinnati. Pentru a întări echipa în actuala fereastră de transferuri din vară.

Atacantul a sosit vineri în România pentru a semna cu Rapid Bucureşti. După semnarea unui acord contractual cu Zamalek, prin e-mail, oficialii au pregătit un dosar complet care include toate documentele legate de dosarul lui Aaron Boupendza.

Pentru pregătirea plângerii jucătorului la Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA), pentru că nu şi-a respectat contractul cu echipa şi a călătorit în România pentru a se alătura clubului Rapid Bucureşti.

Clubul Zamalek a obţinut cardul internaţional pentru jucător, după ce a obţinut semnătura jucătorului. Sursa noastră a explicat că poziţia clubului este fixă.

 

Iar Zamalek va depune o plângere împotriva jucătorului şi clubului românesc imediat după anunţarea semnării lui Boupendza”, au scris jurnaliştii de la arabsvoice.net.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele