Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

E gata! Pleacă din Giuleşti şi merge direct la o campioană din Europa

Rapid Publicat pe 6 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21619330/1/rapid-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-28-02-2024.jpg

Ermal Krasniqi (25 de ani) a ajuns la începutul acestui an la Rapid, după ce a fost adus de la CFR Cluj în schimbul sumei de un milion de euro.

Ermal Krasniqi a semnat cu Sparta Praga

Rapid Bucureşti a ajuns la un acord cu Sparta Praga pentru transferul kosovarului, iar în urma acestei mutări, Dan Şucu va încasa nu ami puţin de două milioane de euro, conform Sport.ro.

În funcţie de performanţele atacantului, Rapidul ar mai putea primi bonusuri în valoare de încă 300.000 de euro, notează sursa citată. De asemenea, giuleştenii au păstrat şi un procent dintr-un viitor transfer al acestuia.

Transferul lui Krasniqi la Sparta Praga urmează să fie oficializat în cursul acestei săptămâni.

Krasniqi se află de 2 ani în România, fiind la primul său sezon în tricoul Rapidului. Acesta a mai trecut pe la echipe precum CFR Cluj, FC Balkani şi Ferizaj.

  • 6 goluri şi 3 pase decisive a reuşit Ermal Krasniqi în actuala ediţie a Superligii
  • Atacantul kosovar este cotat la 1,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate

Albion Rrahmani poate pleca şi el de la Rapid

Atacantul este în vizorul altor echipe din Europa, iar jucătorul de la Rapid ar putea ajunge la o forţă din Premier League. Aston Villa, echipă care a avut un sezon incredibil până acum şi care a reuşit să terminte pe locul 4 şi să obţina calificarea în grupele UEFA CHampions League.

Rrahmani e şi pe radarul Benficăi. Cel mai titrat club portughez caută soluţii în compartimentul ofensiv.

Sparta Praga şi-a arătat şi ea interesul pentru fotbalistul kosovar, însă campioana Cehiei a oferit doar 3 milioane de euro, în timp ce Rapid îşi dorea să obţină măcar 8 milioane de euro, notează Digi Sport. În acest context, este greu de crezut că Rrahmani va ajunge în Cehia.

Astfel, în pole-position pentru semnătura lui Albion Rrahmani a intrat Glasgow Rangers, care a arătat un interes major pentru acesta. Scoţienii sunt dispuşi să îi pună pe masă lui Dan Şucu nu mai puţin de şase milioane de euro, dublu faţă de cât oferea Sparta Praga.

Au avut loc deja primele discuţii între impresarul lui Rrahmani şi oficialii lui Rangers. În cazul în care mutarea la echipa la care este legitimat Ianis Hagi se va concretiza, atacantul poate deveni cel mai scump transfer din istoria Rapidului, recordul fiind deţinut de Rareş Ilie, fotbalist vândul la OGC Nice pentru 5 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele