Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

E gata! MM Stoica a anunţat că FCSB are atacant: ”El este cel mai bun număr 9. Gigi nu se va opri aici!”

FCSB Publicat pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21603503/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb-2.jpg

Transferul lui Daniel Popa la FCSB este aproape rezolvat după ce Radu Constantea, preşedintele „şepcilor roşii” a transmis că cele două cluburi au ajuns la un acord pentru mutarea experimentatului fotbalist pentru suma de 300.000 de euro.

Daniel Popa se alătură unei liste lungi de jucători care au fost atât la Dinamo, cât şi la FCSB. Acesta a fost legitimat la clubul din Ştefan cel Mare în perioada 2016-2021, pentru care a bifat 17 goluri în 104 partide.

Cei de la fanatik.ro scriu că Popa va fi remunerat cu 16.000 de euro pe lună, o cifră mare pentru nivelul Superligii. Noul jucător al campioanei va deveni al patrulea cel mai bine remunerat din lot.

Recent, Ioan Ovidiu Sabău a oferit mai multe declaraţii despre Daniel Popa şi a precizat că speră ca atacantul să se impună.

FCSB se întăreşte serios pentru cupele europene. Patronul vrea să aibă oameni de gol şi a pus ochii pe mai mulţi atacanţi. 

MM Stoica a declarat recent, că pentru el, David Miculescu este cel mai bun număr 9. 

E gata! MM Stoica a anunţat că FCSB are atacant: ”El este cel mai bun număr 9. Gigi nu se va opri aici!”

"N-am cum să retractez ce am spus. Pentru mine, cel mai bun număr 9 român, o spun, o subliniez, dar degeaba. Nu aude nimeni. Este Miculescu! O să fie concurenţă. Şi probabil că Gigi nu se va opri aici! Poate vine şi Louis Munteanu, cine ştie", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele