Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

E gata! Mirel Rădoi a adus jucătorul din Superliga la noua sa echipă. Suma plătită de formaţia din Emiratele Arabe Unite

FC Voluntari Publicat pe 19 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21231535/2/radoi.jpg

Ulrich Meleke va pleca de la FC Voluntari şi va semna cu formaţia antrenată de Mirel Rădoi, Al-Bataeh.

  • Elveţia - România se vede la Prima TV, pe 19 iunie, de la ora 21:45

Ilfovenii s-au înţeles cu formaţia din Emirate, proaspăt preluată de Mirel Rădoi, pentru a-l ceda pe fundaşul central în schimbul a 350.000 de euro, informează digisport.ro. FC Voluntari a făcut o afacere excelentă, având în vedere că a venit gratis de la CFR Cluj.

Meleke se află în România din februarie 2021, când a fost transferat de FC Botoşani, apoi a mers la CFR, care l-a împrumutat la FC Voluntari. Ilfovenii l-au transferat definitiv în vara lui 2022, iar jucătorul mai avea contract până în 2025.

  • Meleke a adunat 36 de meciuri în tricoul lui FC Voluntari 
  • Ivorianul de 24 de ani este cotat la 800.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

FC Voluntari l-a transferat pe mijlocaşul Angelo Cocian

FC Voluntari a anunţat, marţi, că a semnat un contract pe o perioadă de trei sezoane cu jucătorul Angelo Cocian, care stagiunea trecută a evoluat în Liga 2.

Angelo Cocian este un mijlocaş în vârstă de 22 de ani care a mai evoluat până acum în cariera sa la formaţiile Olimpia Satu Mare şi Unirea Dej, marcându-şi debutul la seniori la vârsta de 16 ani în divizia secundă.

Considerat unul dintre fotbaliştii revelaţie ai ligii secunde, Angelo Cocian a jucat în 51 de partide pentru formaţia ardeleană în ultimele două sezoane, reuşind să marcheze 13 goluri şi să ofere cinci pase decisive.

Mijlocaşul va evolua cu numărul 25 pe tricou.

”Bun venit, Angelo Cocian !

FC Voluntari anunţă că a semnat un contract ,pe o perioadă de 3 sezoane, cu jucătorul Angelo Cocian.

Angelo Cocian este un mijlocaş, în vârstă de 22 de ani, care a mai evoluat până acum în cariera sa la formaţiile Olimpia Satu Mare şi Unirea Dej , marcându-şi debutul la seniori la vârsta de 16 ani în divizia secundă.

Considerat unul dintre fotbaliştii revelaţie ai ligii secunde, Angelo a jucat in 51 de partide pentru formaţia ardeleană în ultimele 2 sezoane, reuşind să marcheze 13 goluri şi să ofere 5 pase decisive.

Noul nostru jucător va purta numărul 25 pe echipamentul de joc.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi îi doreşte mult succes în tricoul FC Voluntari”, a anunţat FC Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele