Ultima oră
Dublă Ferrari la GP-ul Statelor Unite. Max Verstappen a profitat de penalizarea lui Lando Norris Dublă Ferrari la GP-ul Statelor Unite. Max Verstappen a profitat de penalizarea lui Lando Norris
VIDEO | FC Barcelona - FC Sevilla 5-1. Un nou recital catalan în La Liga VIDEO | FC Barcelona - FC Sevilla 5-1. Un nou recital catalan în La Liga
Basarab Panduru, nemilos cu Dinamo după derby: ”Tot meciul nu reuşeşti să dai un şut pe poartă!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, nemilos cu Dinamo după derby: ”Tot meciul nu reuşeşti să dai un şut pe poartă!” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma - Inter Milano 0-1. Lautaro Martinez a devenit cel mai bun marcator non-italian din istoria ”nerazzurilor” VIDEO | AS Roma - Inter Milano 0-1. Lautaro Martinez a devenit cel mai bun marcator non-italian din istoria ”nerazzurilor”
Antrenorul lui Dinamo a făcut plecăciune în faţa FCSB-ului: ”A jucat atâtea meciuri în Europa, au acumulat experienţă!” | VIDEO

Antrenorul lui Dinamo a făcut plecăciune în faţa FCSB-ului: ”A jucat atâtea meciuri în Europa, au acumulat experienţă!” | VIDEO
A marcat ca Zlatan cu Dinamo şi i-a transmis un mesaj lui Mircea Lucescu: ”Avem goluri şi pentru Rangers, pentru toţi!” | VIDEO

A marcat ca Zlatan cu Dinamo şi i-a transmis un mesaj lui Mircea Lucescu: ”Avem goluri şi pentru Rangers, pentru toţi!” | VIDEO

E gata! Conducerea lui Hermannstadt i-a găsit înlocuitor lui Marius Măldărăşanu

Hermannstadt Publicat ieri, 10:53
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21807829/1/afc-hermannstadt-sibiu-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-06-10-2024.jpg

 

 

Hermannstadt traversează poate cea mai slabă perioadă de când a promovat în Superliga.

Trupa din Sibiu are are un bilanţ horror în ultimele 6 etape, în care au reuşit să acumuleze doar 2 puncte. Sibienii au încasat nu mai puţin de 11 goluri în ultimele 3 runde, în care au întâlnit pe rând Petrolul, Sepsi şi Gloria Buzău.

După această serie nefastă de rezultate, Hermannstadt a ajuns pe locul 13 în Superliga, cu tot atâtea puncte, iar situaţia este una din ce în ce mai dificilă.

Conducerea sibienilor i-a găsit înlocuitor lui Măldărăşanu

Forma slabă pe care o traversează echipa în ultimul timp a crescut tensiunile în interiorul clubului, cireaşa de pe tort fiind înfrângerea ruşinoasă suferită în ultima etapă, pe terenul nou-promovatei Gloria Buzău, scor 3-0.

Ruşinea suferită la Buzău pare să fi pus capac conducerii celor de la Hermannstadt, care este pe punctul de a-l demite pe Marius Măldărăşanu.

După ce l-a ofertat mai întâi pe Adrian Mutu, iar fostul mare internaţional i-a refuzat, conducătorii de la Sibiu s-au reorientat. Conform GSP, oficialii lui Hermannstadt au două variante la dispoziţie: Tony da Silva (43 de ani), fără angajament din luna septembrie, atunci când a fost demis de la Poli Iaşi sau Leo Grozavu, predecesorul lui Tony în Copou.

Claudiu Rotar, unul dintre acţionarii majoritari de la Sibiu, consideră că antrenorul a pierdut echipa şi lăsat de înţeles că va încheia înţelegerea cu Marius Măldărăşanu chiar zilele astea.

Mai precis, acesta a dezvăluit că în cursul zilei de duminică va avea loc o şedinţă la Hermannstadt, după care conducerea va lua decizia finală.

 „Dacă există onoare, ar trebui să-şi dea demisia!

Senzaţia mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.

Şase schimbări în primul unsprezece? Jumătate de echipă? Tocmai el, care nu e adeptul schimbărilor masive şi merge mult pe omogenitate?! La ce au ajutat? A, da, n-am mai luat patru goluri, ci trei.

Problema e la antrenor. Calitativ, echipa e mai bună decât sezonul trecut. Dovadă că am bătut campioana, FCSB, iar pe Poli Iaşi am spulberat-o, le-am dat şase. Acum, am ajuns să luăm goluri cu nemiluita.

Duminică am convocat o şedinţă cu toată lumea, acţionari, jucători şi antrenori. Mai întâi vrem să discutăm, să ne lămurim şi abia apoi să luăm decizii. Vom vedea.” , a declarat Claudiu Rotar, conform GSP.

Pentru Hermannstadt urmează un program de foc în campionat. Sibienii vor întâlni în etapele ce urmează pe Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova şi liderul la zi din Superliga, „U” Cluj.

În acest context, situaţia este una extrem de complicată, iar în cazul în care forma echipei nu va creşte în perioada următoare, sibienii pot lua serios în calcul lupta pentru evitarea retrogradării.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele