Ultima oră
Marius Lăcătuş a descoperit secretul formulei magice a lui Mircea Lucescu: ”Pe asta mizează” Marius Lăcătuş a descoperit secretul formulei magice a lui Mircea Lucescu: ”Pe asta mizează”
Replica Elisabetei Lipă, după acuzaţiile venite de la Eduard Novak. „Traversează o perioadă în care memoria domniei sale nu se regăseşte în discursul său public” Replica Elisabetei Lipă, după acuzaţiile venite de la Eduard Novak. „Traversează o perioadă în care memoria domniei sale nu se regăseşte în discursul său public”
Leo Messi şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur: ”Merită mai mult decât oricine” Leo Messi şi-a ales favoritul pentru câştigarea Balonului de Aur: ”Merită mai mult decât oricine”
Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul Hwang Ui-Jo. El este acuzat că şi-a filmat partenerele, fără consimţământul lor

Parchetul din Seul a cerut o pedeapsă de patru ani de închisoare pentru internaţionalul Hwang Ui-Jo. El este acuzat că şi-a filmat partenerele, fără consimţământul lor
Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a

Campioana CSM Bucureşti, victorie cu vicecampioana Rapid Bucureşti, în derby-ul etapei a 7-a
Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici” Acuzaţii incredibile aduse de Eduard Novak către Elisabeta Lipă. „Secretarul general şi contabilul şef de la FR Canotaj au primit după JO premii mai mari decât David Popovici”

„E din altă lume! Dacă avea 21 de ani acum, era jucător de 50 de milioane” . Vasile Miriuţă, dat pe spate de un „tricolor” | EXCLUSIV

Stranieri Publicat astăzi, 18:22
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21803896/1/cipru-romania-liga-natiunilor-12-12-2024-4.jpg

 

 

Dennis Man este cel mai în formă fotbalist moment la ora actuală.

Extrema Parmei a bifat 3 goluri şi o pasă decisivă în 7 etape din Serie A, acolo unde în sezonul trecut a fost providenţial în promovarea „Cruciaţilor” în primul eşalon al fotbalului italian.

Dennis Man străluceşte şi la echipa naţională, acolo unde Mircea Lucescu l-a folosit titular în toate cele 4 partide disputate de „tricolori” în actuala ediţie de Nations League. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a reuşit să marcheze de 2 ori şi a livrat 2 assisturi sub comanda lui „Il Luce”.

Vasile Miriuţă, aflat în studio-ul emisiunii Prima Liga, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, despre care a spus că dacă ar fi avut forma de acum în urmă cu câţiva ani, ar fi fost vândut pe o sumă impresionantă.

„Man e senzaţional. M-am uitat la el cum arată, fizic, zici că e din altă lume faţă de unii jucători români. Ce lejeritate are în a controla balonul,  nu mai vorbim de progresie, de dribling, de lovire a mingii, de şut. E într-o formă senzaţională băiatul ăsta. De avea 20-21 de ani acum, era jucător de 50 de milioane.” , a declarat Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele