Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Duel electrizant în NBA! Oklahoma City Thunder şi San Antonio Spurs au făcut spectacol în pre-sezon

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 10 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21342268/1/profimedia-0812438677.jpg

Oklahoma City Thunder şi San Antonio Spurs au făcut show în pre-sezon. Prima repriză a fost una de zile mari, câştigată de Spurs cu 81 la 74.

A doua repriză a fost mai slabă din punct de vedere ofensiv, din cauză că în pre-sezon titularii joacă aproape în totalitate doar în prima parte.

Scorul final a fost 122 la 121 pentru OKC. La Spurs a debutat Wembanyama, primul pick în draft-ul din acest an. Francezul a încheiat disputa cu 20 de puncte şi 5 recuperări. Wemby a avut şi un adversar pe măsură, Holmgren, alegerrea cu numărul doi în draft-ul din 2022. Jucătorul de la OKC a ratat sezonul precedent din pricina unei accidentări, iar noaptea trecută a înscris 21 de puncte şi a avut 9 recuperări.

Concomitent cu această partidă, New York Knicks a învins Boston Celtics, 114-107. O altă dispută spectaculoasă a fost cea dintre Lakers şi Brooklyn Nets. Formaţia din Los Angeles s-a impus cu 129 la 126.

În această seară, Real Madrid întâlneşte Dallas Mavericks, de la ora 21:45, iar la noapte vor mai avea loc alte şapte dispute din pre-sezonul NBA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele