Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

Dramatism în eLiga. Dinamo câştigă cu Clinceni în minutul 85 şi trece pe primul loc. Voluntari şi Hermannstadt au făcut egal în meciul zilei

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19351117/2/eliga.jpg

Cea mai spectaculoasă etapă din eLiga a putut fi urmărită azi pe Look Sport. Runda a 13-a adică penultima a oferit un nou lider al competiţiei. Trei echipe se luptă pentru titlu, fiind despărţite de doar două puncte.

Dinamo este pe primul loc, după victoria cu 2-1 în faţa celor de la Academica Clinceni, Antonio Crăcană a fost condus la pauză cu 1-0 de ilfoveni, dar a revenit pe final şi a marcat golul victoriei în minutul 85.

Alb-roşii au primit cea mai buna veste de la partida Voluntari - Hermannstat, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Acest rezultat le coboară pe cele două echipe pe locul secund, la două puncte distanţă de proaspătul lider.

Mâine, de la ora 19:00 are loc ultima etapă. Dinamo - Hermannstadt este capul de afiş. Echipa care se va impune va fi campioana acestui sezon. Voluntari păstrează de asemenea o şansă bună, mâine are un meci destul de facil cu Gaz Metan Mediaş, victoria fiind un lucru destul de accesibil. Ilfovenii sunt însă la mâna rezultatelor, totul depinde de ce se va întâmpla între Antonio Crăcană şi Alexandru Rădulescu.

Tot mâine are loc şi derby-ul ”răniţilor”, dintre CFR Cluj şi FCSB. Ambele echipe au un parcurs mult sub aşteptării, ardelenii sunt pe locul 9, în timp ce rivalii din capitală ocupă locul 7.

Rezultatele etapei 12:

FCSB - Gaz Metan 2-1

Astra - Chindia 0-2

CFR - Sepsi 4-0

Viitorul - Botoşani 3-1

Craiova - Iaşi 8-0

Dinamo - Clinceni 2-1

Voluntari - Hermannstadt 1-1

 

Programul ultimei etape(19:00, pe Look Sport):

Botoşani - Craiova

Iaşi - Clinceni

Viitorul - Chindia

Dinamo - Hermannstadt

Sepsi - Astra

Voluntari - Gaz Metan

CFR - FCSB

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele