Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Drăguşin, revenire de senzaţie în Italia? Impresarul jucătorului a făcut marele anunţ: ”Suntem onoraţi de interesul celor de la Napoli!”

Stranieri Publicat ieri, 21:16
mail-share icon Email

Radu Drăguşin (22 de ani) ar putea pleca de la Tottenham după doar un sezon.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21809574/1/romania-olanda-uefa-euro-2024-2-07-2024-7.jpg

Internaţionalul român a fost mai mult rezervă în acest sezon, la fel cum s-a întâmplat şi în ediţia trecută din Premier League, iar acest lucru îl nemulţumeşte.

Recent, a fost dezvăluit că fotbalistul ar fi ajuns pe lista lui Napoli, iar Florin Manea, impresarul jucătorului, a lămurit situaţia. 

El susţine că nu se pune problema ca fotbalistul să plece şi consideră că Drăguşin va deveni titular în Anglia. 

"Radu a reuşit primul gol la naţională, iar acum urmează gol în Premier League! I-am zis că a dat gol în Serie B, în Serie A, la naţională, acum trebuie să dea şi în Premier League. 

Tottenham este un club de top unde joacă cei doi care sunt concurenţii lui pe post. Nu poţi să spui că sunt nişte jucători slabi. Din contră! Van de Ven şi Romero sunt jucători de top, dar eu sper ca Radu să primească cât mai multe meciuri anul ăsta, iar la un moment dat, după un an şi jumătate de experienţă în Premier League, să aibă mult mai multe şanse de a juca. La cum îl cunosc eu pe Radu, o să prindă locul de titular", a spus Florin Manea pentru Sport.ro.

"Eu nu cred că Tottenham vrea să-l lase să plece, nu cred că este momentul pentru el. Aa, bun, ne-am gândi dacă nu joacă niciun meci până în iarnă, dar el nu e nici genul care să dea bir cu fugiţii. El e un tip care luptă, care se ambiţionează şi învaţă din greşeli. 

Radu şi-a dorit mult să meargă în Anglia. Normal, în Italia este cunoscut, iar Napoli este o echipă care se bate la campionat şi are un antrenor mare, Conte, care a demonstrat. Nu pot să spun că nu ar fi benefic pentru Radu, dar în momentul de faţă nu ne gândim la nicio plecare. Suntem onoraţi de interesul celor de la Napoli, dar pentru moment el joacă la Tottenham, mai are încă şase ani de contract, deci nu se pune problema", a mai spus Florin Manea.

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Drăguşin, conform Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele