Ultima oră
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1
VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii” VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii”
Simone Tempestini a lansat o surpriză pentru Raliul Braşovului Simone Tempestini a lansat o surpriză pentru Raliul Braşovului
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV

Dorinel Munteanu, „săgeţi” către Mirel Rădoi şi Edi Iordănescu: „Nicăieri, la marile echipe, nu se făcea aşa”

Echipa nationala Publicat pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21728689/1/fc-petrolul-ploiesti-sc-otelul-galati-superliga-superbet-23-08-2024-1.jpg

Mircea Lucescu a revenit pe banca naţionalei cu două victorii: 3-0 în Kosovo şi 3-1 împotriva Lituaniei. 

După victoria de luni seara din Ghencea, „tricolorii” ocupă locul 1 în grupa de Nations League cu maximum de puncte.

Dorinel Munteanu l-a lăudat pe Mircea Lucescu după debutul excelent din această campanie din Liga Naţiunilor, însă a criticat doi foşti selecţioneri.

„Neamţul” nu le-a dat numele celor doi, dar din discursul acestuia reiese că a vorbit despre Mirel Rădoi şi Edi Iordănescu.

”Nu a putut schimba foarte multe (n.r.-Mircea Lucescu), a mers pe modulul de dinainte, dar a reuşit să umble la mentalul băieţilor. Aici aş remarca şi calitatea jucătorilor. Şi eu, şi mulţi dintre colegii mei din Generaţia de Aur am spus mereu că avem fotbalişti cu valoare. Nu aveam disciplina şi respectul necesare pentru fotbalul mare, dar pe care nea Mircea le-a impus.

Nu mai merge cu giugiuleala, e prea versat, e trecut prin multe să mai încerci să-l păcăleşti. Şi se vede atitudinea, nu doar pe teren, dar şi din declaraţii. Iar nea Mircea a avut curaj să nu schimbe iar 4-5 jucători, cum au tot făcut-o predecesorii lui. Nu era deloc în regulă cu acele schimbări de la meci la meci. Nicăieri, la marile echipe, nu se făcea aşa.

Şi mă gândesc că dacă nu se făceau unele alegeri greşite, cu antrenori fără experienţă, chiar şi fără licenţă, poate echipa asta era mult mai sus acum. Dar eu zic că suntem pe un drum bun, nu doar prin rezultate, ci prin cum se tratează fotbalul.

Văd că acum nu se mai vorbeşte despre aria de selecţie. Pe vremea altor selecţioneri se vorbea. Ba chiar şi despre atmosfera excelentă din vestiar, chiar şi când rezultatele erau negative. Era o minciună totală!”, a afirmat, printre altele, Dorinel Munteanu, conform gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri