Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Nations League VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Nations League
Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025 Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025
VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel
VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt
EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta EXCLUSIV | Jucătorul care nu ar fi fost convocat dacă Mihai Lixandru nu se accidenta

Dorinel Munteanu are de tras la Galaţi pentru promovare. ”Asta e cea mai mare dilemă a mea, nu înfrângerea de astăzi”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21112622/1/otelul-galati-fcsb-amical-9-07-2022.jpg

Poli Iaşi a promovat matematic în Superliga, după ce a învins cu 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2.

Ieşenii nu a avut probleme în meciul de pe teren propriu cu Oţelul. Gazdele au deschis scorul însă destul de tîrziu, în minutul 45+1, prin Alin Roman. În partea secundă, Harrison a reuşit să majoreze scorul la 2-0, înscriind în minutul 58.

Dorinel Munteanu a declarat că este îngrijorat de faptul că cei de la Iaşi ar putea să nu mai forţeze în ultimele 4 etape şi astfel al doilea loc de promovare să fie afectat.

”M-aş bucura foarte mult, mi-aş dori să văd cum va juca Iaşiul de acum încolo ultimele patru meciuri, pentru că domnul Şfaiţer, patronul echipei sau ce este, a anunţat că vrea să intre cu Dinamo braţ la braţ.

Asta e cea mai mare dilemă a mea, nu înfrângerea de astăzi, noi mai avem şanse. Vreau ca domnul Şfaiţer (n.r. preşedintele lui Poli Iaşi) să spună cum va juca ultimele patru meciuri.  

Felicit Iaşiul, felicit publicul, am trăit cea mai mare umilinţă. Spectatorii au lăsat de dorit, cel puţin către mine. Acele declaraţii au fost răspunsuri către domnul Şfaiţer şi către antrenorul echipei, nu despre suporteri”
, a declarat Munteanu, la finele partidei.

În clasament Poli Iaşi ocupă primul loc al play-off-ului Ligii 2, cu 52 de puncte. Oţelul Galaţi are 45 de puncte şi este pe locul al treilea. Pe locurile de baraj se află Dinamo Bucureşti (39 de puncte) şi Gloria Buzău (38 de puncte).

Echipa CSA Steaua Bucureşti, ocupanta locului al doilea, cu 48 de puncte, nu are drept de promovare în Superligă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele