Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Dominic Marcu şi Tesla în acţiune la Cupa Reşiţa pe Prima Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21247429/1/marcu.jpg

În acest weekend, Dominic Marcu şi Tesla vor lua startul în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Cupa Reşiţa. Evenimentul va avea loc pe traseul de pe Valea Domanului, o locaţie legendară a coastei româneşti. Urmează o provocare pe un traseu de 4.75 kilometri, la start fiind înscrişi 50 de piloţi.

  • Cupa Reşiţei se vede duminică, de la ora 12:30, în direct pe Prima Sport 4!

Dominic Marcu va participa pentru a doua oară în carieră cu Tesla Model 3 Performance la această competiţie. Înaintea evenimentului, Dominic a declarat:

"Obiectivul meu este o clasare cât mai sus în ierarhia generală, cu un timp cât mai bun. Reşiţa este un punct de atracţie pentru iubitorii de motorsport din România şi sper ca vremea să permită fanilor să ia parte la spectacolul nostru. Vă aştept în număr cât mai mare să ne fiţi alături! Vă mulţumesc pentru susţinerea numeroasă".

Dominic Marcu a demonstrat deja că maşinile electrice pot obţine rezultate remarcabile în lumea motorsportului. Cu pasiune şi determinare, Dominic îşi propune să continue să aducă în prim-plan performanţele maşinilor electrice.

Evenimentul promite să fie unul plin de adrenalină şi spectacol, cu numeroşi iubitori de motorsport care vor fi prezenţi pentru a susţine piloţii pe parcursul competiţiei.

Cupa Reşiţa este una dintre cele mai aşteptate etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă şi adună pasionaţi ai motorsportului din întreaga ţară. Dominic Marcu şi Tesla vor oferi un spectacol de viteză şi tehnologie, demonstrând din nou potenţialul maşinilor electrice în competiţii de motorsport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele