Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Dominic Marcu, din nou pe podiumul Categoriei 1, la etapa de coastă de la Reşiţa

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21256851/1/marcu.jpg

Dominic Marcu, a obţinut un nou succes în cadrul Cupei Reşiţa. Într-un weekend plin de adrenalină şi competitivitate, Dominic s-a clasat pe locul 3 în categoria 1 (autoturisme), locul 6 în clasamentul general şi locul 1 în clasamentul maşinilor electrice.

Cupa Reşiţa este un eveniment de prestigiu în lumea automobilismului, atrăgând an de an zeci de mii de spectatori pasionaţi. În acest an, entuziasmul şi susţinerea reşiţenilor au făcut cu adevărat diferenţa, oferind o atmosferă incitantă şi plină de energie.

Competiţia a reprezentat o provocare pentru Dominic şi întreaga echipă. Temperaturile ridicate şi condiţiile de competiţie dificile au testat abilităţile şi determinarea piloţilor implicaţi în această etapă. Cu toate acestea, Dominic a reuşit să-şi depăşească limitele şi să urce pe podium în Categoriei 1.

Echipa Cyclon Motorsport a avut un rol esenţial în succesul lui Dominic, asigurându-se că maşina este în cea mai bună formă şi că toate detaliile tehnice sunt impecabile.

Următoarea provocare pentru Dominic Marcu este Valea Uzului, unde va avea loc o nouă etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă la care pilotul va participa pentru prima data în carieră. Acesta va fi un nou test de abilităţi şi voinţă, iar Dominic este pregătit să facă faţă tuturor provocărilor pe traseu.

Pentru mai multe informaţii despre participarea lui Dominic Marcu în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă şi despre progresul echipei, puteţi urmări canalele oficiale de social media ale pilotului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele