Ultima oră
"Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia! "Să le fie frică lui Pintilii şi Charalambous”. Gigi Becali schimbă foaia după remiza din Gruia!
Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV Gâlcă, Petrescu sau Şumudică? Antrenorul din Superliga de care Gigi Becali se teme cel mai mult: „E cel mai periculos” | VIDEO EXCLUSIV
Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă Adrien Rabiot a bătut palma cu noua sa echipă
Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat” Neluţu Varga, după remiza cu FCSB: „Nu mai ştiau de ei. Băieţii noştri i-au bulversat”
Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a numit echipele cu care se bate la titlu în acest sezon: „Eu aşa cred” | VIDEO EXCLUSIV
Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci Evoluţie horror pentru Denis Drăguş! A intrat în repriza a doua, a fost scos înainte de final şi criticat dur de antrenor după meci

Doi dintr-o lovitură! Dinamo a transferat doi nigerieni şi i-a împrumutat în Liga 2

Dinamo Publicat pe 6 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21724558/2/dinamo-1.jpg

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti şi Academia Ikon Allah Football au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorilor Hussaini Sanusi (18) şi Believe Maapia Peter (18).

Cei doi jucători au fost selectaţi de reprezentanţii departamentului de scouting în cadrul turneului organizat în Abuja, Nigeria, la fel ca Ahmed Bala Ahmed, împrumutat la CS Tunari.

Hussaini Sanusi este mijlocaş de bandă, în timp ce Believe Maapia Peter evoluează pe postul de mijlocaş central ofensiv.

Cei doi vor îmbrăca tricoul celor de la AFC Câmpulung Muscel 2022 (Liga a II-a) în acest sezon competiţional, sub formă de împrumut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele